«Στηρίζουμε Γκαρσία, ο Λουτσέσκου έφυγε μόνος του» η απάντηση Γκαγκάτση στις πρόσφατες δηλώσεις

O αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης έκανε λόγο για το θέμα του προπονητή μιλώντας και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους λόγους αποχώρησης του.

Ο αντιπρόεδρος του «δικεφάλου» του βορρά ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα στηρίζει τους προπονητές της (στηρίζοντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς τον Πάμπλο Γκαρσία που έκλεισε την καριέρα του ως παίκτης στον ΑΟΞ).

Σε ό,τι αφορά τον άλλοτε τεχνικό της Ξάνθης αλλά και του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, σχολίασε ότι ήταν δική του απόφαση να φύγει και όχι της ομάδας, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στην πρόσφατη δήλωση Λουτσέσκου ότι έφυγε λόγω διάστασης απόψεων με τον ιδιοκτήτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μ. Γκαγκάτση για τον πρώην τεχνικό του ΑΟΞ και του ΠΑΟΚ:

«Ο Λουτσέσκου έφυγε, δεν τον διώξαμε. Εμείς θέλαμε να τον κρατήσουμε, είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, αλλά ήταν επιλογή του.
Ήρθε η ομάδα του η επόμενη και πλήρωσε μια ρήτρα και αυτός ήθελε να πάει και πήγε. Επί δύο χρόνια συζητάμε το θέμα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή.

Σεβόμαστε τον Λουτσέσκου και καταλαβαίνω ότι μέχρι να έρθει ο επόμενος που θα φέρει επιτυχίες θα συζητιούνται εκείνες, όμως με το ζόρι δεν μπορείς να κρατήσεις κανένα».