Ντοκουμέντο: Το δελτίο του Γιασίμ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ο Γιάννης Ανδρεάδης ήταν ο προπονητής που οδήγησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην μεγάλη κατηγορία το 2010 έπειτα από τον υποβιβασμό του στην Α2 Ανδρών.

Ο ακραίος με καταγωγή από το Μπαχρείν, ήταν από τους πρώτους ξένους που πάτησαν στην πρωτεύουσα του Έβρου για να αγωνιστούν με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στην νέα εποχή της ομάδας.

Ο Γιάννης Ανδρεάδης ήταν ο προπονητής που έφερε τον Γιασίμ στην Αλεξανδρούπολη και με τον οποίο συνεργάστηκε για έναν ολόκληρο χρόνο, καταφέρνοντας να τερματίσουν στην 9η θέση και παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία, με τον ίδιο να τον αποχαιρετάει ανεβάζοντας και ένα σπάνιο ντοκουμέντο με το δελτίου του αθλητή όταν αγωνιζόταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Το μήνυμα του έμπειρου Εβρίτη προπονητή και το αντίο στον πρώην αθλητή του:

“Είναι πραγματικά λυπηρό να φεύγουν από τη ζωή τόσο νέοι άνθρωποι. Ο Jasim ήταν αυτό που βλέπετε. Ένας χαρούμενος και χαμογελαστός άνθρωπος. Όταν ήρθε στην πόλη μας και στην ομάδα, μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Ένας αθλητής γεμάτος ενθουσιασμό, που αγαπούσε την προπόνηση, γεννημένος νικητής που δεν ήθελε να χάνει ούτε στην προπόνηση. Ήταν κάτι σαν “star”. Με την παρουσία του η ομάδα μας έκανε μια από τις καλύτερες παρουσίες στο πρωτάθλημα της τότε πολύ δύσκολης Α1. Πριν φύγει μου ζήτησε να του φτιάξω ένα video για εκείνον από την ιστορική νίκη μας επί του Ολυμπιακού. Αυτό το video το ανεβάζω σήμερα για να θυμηθούμε την παρουσία του στην ομάδα μας. Επίσης από το προσωπικό μου αρχείο, αφού τίποτα δεν πετιέται, έχω το δελτίο του στον Εθνικό.Κρίμα, κρίμα, κρίμα!!! Ας αναπαυθεί η ψυχούλα του!!!