Καθυστερεί η υπογραφή της ανανέωσης Μάνταλου μετά την πεντάρα από Ολυμπιακό και την ήττα από ΠΑΟΚ

Την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας είχε διαρρεύσει ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με τον Κομοτηναίο ιστορικό αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Μάλιστα τότε τα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ έγραφαν ότι οι υπογραφές θα έπεφταν αμέσως μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις της Εθνικής. Η επιστροφή αυτή ωστόσο συνέπεσε με το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που κατέληξε σε… βατερλώ για την Ενωση.

Ακολούθησε και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας όπου η ΑΕΚ γνώρισε και πάλι την ήττα, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ και ενώ εκκρεμεί ο επαναληπτικός της Μεγάλης Εβδομάδας. Και μπορεί την περασμένη Κυριακή η ΑΕΚ να πέρασε αέρας από την έδρα του Άρη, ωστόσο προφανώς μέσα σε τόσο βαρύ κλίμα δεν είναι και η πιο κατάλληλη περίοδος για εορταστικές ανακοινώσεις ανανεώσεων.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι υπάρχει κάποιο θέμα σε σχέση με την ανανέωση του Θρακιώτη άσσου. Προφανώς ωστόσο δεν είχε υπολογιστεί σωστά το περιορισμένο χρονικό διάστημα που θα υπήρχε και κυρίως τα αποτελέσματα που θα ερχόντουσαν και θα έκαναν εξαιρετικά βαρύ το κλίμα στην ομάδα της Ένωσης, με τον Μελισσανίδη να απειλεί να διώξει όλους τους παίκτες.

Φυσικά όταν ο «Τίγρης» φτάνει σε τέτοιο σημείο, μόνο άκαιρο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα ενδεχόμενο σκηνικό διοργάνωσης επισημοποιήσεως της ανανέωσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μάνταλο με ανακοινώσεις και την σχετική προβολή.