Football League: Ο πρώην του Έβρου Σουφλίου Λόρενς Κέρι έφτασε τα 80 γκολ

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός της Καλαμάτας και πρώην του Έβρου Σουφλίου Λόρι Κέρι με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη έφτασε τα 80 στην καριέρα του.

Με καθυστέρηση λίγων 24ωρων πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Καλαμάτας ο Λόρι Κέρι, ο οποίος είχε ακυρωθέν γκολ στη Ρόδο το περασμένο Σάββατο, αλλά απέναντι στον Βλαχιώτη σφράγισε την νίκη της Μαύρης Θύελλας στο 85ο λεπτό.

Μάλιστα αυτό το γκολ ήταν το 80ο στην καριέρα του 30χρονου επιθετικού σε Β’ και Γ’ Εθνική. Πάνω από τα μισά τα πέτυχε στη διετία 2017-19 με Αστέρα Αμαλιάδας 21, και Νίκη Βόλου 22 γκολ.

Στο Σουφλί όπου έκανε την στρατιωτική του θητεία, αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο την περίοδο 2014-15 όταν η ομάδα ήταν στην Δ’ Εθνική κατηγορία πετυχαίνοντας και 4 τέρματα.

Εκτός από τον Έβρο Σουφλίου αγωνίστηκε επίσης σε Διαγόρα Ρόδου, Νίκη Βόλου (πρώτος σκόρερ στην Γ’ Εθνική τη σεζόν 2017-18 με 21 γκολ), Αστέρα Αμαλιάδας (19 γκολ σε 22 συμμετοχές), ΑΕΛ Καλλονής, Αιολικό, Τρίκαλα, Πιερικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΑΟ Χανιά, Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΓΣ Αλμυρού, Βέροια και Μπέσα Καβάγια.