Champions League: Πρωταθλητής ο Σάκης Λαμπερνάκης πέντε αγώνες πριν το τέλος μετά την πρόκριση Ρεάλ και Σίτι

Πέντε αγώνες πριν το τέλος της φετινής διοργάνωσης του Τσάμπιονς Λιγκ (τα τέσσερα ματς των ημιτελικών και τον μεγάλο τελικό), το ThrakiSportS Champions League Predictor Game έχει μεγάλο νικητή.

Ο Σάκης Λαμπερνάκης και μαθηματικά είναι αυτός που το κατακτά, αφού η απόστασή του από τον δεύτερο είναι μεγαλύτερη των 15 βαθμών που είναι το απόλυτο που θα μπορούσε κάποιος να αποσπάσει αν έβρισκε όλα τα σκορ στους εναπομείναντες αγώνες.

Ο Εβρίτης πρώην παίκτης των ακαδημιών του ΑΟΞ αλλά και των Ορέστη Ορεστιάδας, Εβρου Σουφλίου και αρκετών ακόμα ομάδων εκτός Θράκης, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα της Λούτον στο Λονδίνο όπου εξακολουθεί να βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους, είναι ο κορυφαίος για την φετινή σεζόν στο παιχνίδι προβλέψεων που ξεκίνησε το ThrakiSportS από την αρχή των ομίλων.

Πλέον ξεπέρασε και το ορόσημο των 150 βαθμών με τις προβλέψεις του στα ματς της Τετάρτης, από τα οποία προέκυψε η πρόκριση των Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά.

Πιο εύκολα από το αναμενόμενο, η Ρεάλ Μαδρίτης διαφύλαξε το 3-1 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε κρατώντας τη Λίβερπουλ στο 0-0 στο «Ανφιλντ». Αφού ξεπέρασε την αρχική επιθετικότητα των «κόκκινων» με τον Κουρτουά να εξουδετερώνει τις προσπάθειες του Σαλάχ και του Μίλνερ, η «βασίλισσα» έφερε το ματς στα μέτρα της και πλέον προετοιμάζεται για τις «μάχες» εναντίον της Τσέλσι στους ημιτελικούς.

Στο «Ζίγκαλ Ιντούνα» η Ντόρτμουντ έφερε από νωρίς σε δύσκολη θέση τη Μάντσεστερ Σίτι όταν προηγήθηκε με εξαιρετικό γκολ του 17χρονου Τζουντ Μπέλιγχαμ. Όμως οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα που είχαν «κληρονομιά» το υπέρ τους 2-1 του πρώτου αγώνα, κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση. Με πέναλτι του Μαχρέζ (από χέρι του Εμρέ Τσαν) στο 55′ και μακρινό σουτ του Φόντεν στο 75′, επικράτησαν με το ίδιο σκορ και θα αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν στους «4».

Μετά και τα αποτελέσματα της Τετάρτης η βαθμολογία στο ThrakiSportS Champions League Predictor διαμορφώνεται ως εξής: