Volley League: Με Ραίτς και Γκαρά έκλεισε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα ο Φοίνικας Σύρου

Με νίκη έκλεισε την χρονιά ο Φοίνικας Σύρου με τον Ραίτς και τον Γκαρά να οδηγούν τους Συριανούς στην νίκη επί του Παναθηναϊκου.

Οι δύο ομάδες χωρίς ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρον κοντραρίστηκαν στο Μαρούσι για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά. Ο μεν Παναθηναϊκός ήθελε να αποχαιρετήσει τον αρχηγό του Σωτήρη Πανταλέων και ο δε Φοίνικας Σύρου να προετοιμαστεί ενόψει του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό για το League Cup “Νίκος Σαμαράς”.

Οι Συριανοί εκτός του πρώτου σετ είχαν εύκολα έργο. Στο πρώτο σετ οι Συριανοί ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, καταφέρνοντας να κάνουν το 0-1 με 24-26.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι, είχαν το προβάδισμα από νωρίς, αρχικά κάνοντας το 0-2 με 21-25 και το 0-3 με το ίδιο σκορ.

Ο Βασίλης Μούχλιας είχε 4 πόντους (4/15 επ., 65% υπ. – 30% άριστες) παίζοντας βασικός σε όλη την αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό ενώ για τον Φοίνικα Σύρου, ο Ιβάν Ράιτς είχε 14 πόντους (12/18 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ) και ο Δημήτρης Γκαράς είχε 72% υποδοχή και 10% άριστες.