Γ’ Εθνική: Προς Μεγάλη Εβδομάδα τα αναβληθέντα της Ελπίδας Σαπών και του Άρη Αβάτου

Διεξάγονται αυτήν την Τετάρτη τα εξ αναβολής παιχνίδια στην Γ’ Εθνική, αλλά σε όλους τους άλλους ομίλους πλην του 1ου.

Υπενθυμίζεται ότι σε σχέση με τον 1ο Ομιλο υπάρχουν τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής Αρης Αβάτου – ΑΕ Αμπελοκήπων, ΑΕ Ευόσμου – Ελπίδα Σαπών και Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου τα οποία δεν έχουν ακόμα διεξαχθεί.

Επισήμως οι δυο ομάδες της Θράκης που μέχρι πριν λίγα 24ωρα νόμιζαν ότι θα ορίζονταν για αυτήν την Τετάρτη, ενημερώθηκαν ότι οι εξ αναβολής αγώνες τους δεν ορίστηκαν επειδή η ΕΠΟ όρισε μόνο τα αναβληθέντα παιχνίδια των τριών πρώτων αγωνιστικών.

Αυτό ωστόσο αποδεικνύεται ότι δεν ισχύει, αφού το ματς στην Κω όπου μάλιστα ορίστηκε να το διευθύνει ο Θρακιώτης διαιτητής Κακουλίδης είναι για την 4η αγωνιστική, ενώ όπως αποκάλυψε την Δευτέρα αλλά και την Τρίτη στις αναρτήσεις του το ThrakiSportS, υπάρχει και ματς της 5ης αγωνιστικής που δεν διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο και ορίστηκε για αυτήν την Τετάρτη.

Από την στιγμή που τα εξ αναβολής δεν ορίστηκαν αυτήν την εβδομάδα, μοιραία πάνε εμβόλιμα για κάποια από τις επόμενες Τετάρτες. Μάλιστα, επειδή είναι πολύ πιθανό την άλλη Τετάρτη 21 Απριλίου να οριστεί πλήρης εμβόλιμη αγωνιστική, η 7η συγκεκριμένα, όλα δείχνουν ότι τα αναβληθέντα ματς του Αρη Αβάτου και της Ελπίδας Σαπών για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου πιθανότατα θα πάνε για τη… Μεγάλη Εβδομάδα (και τη Μεγάλη Τετάρτη συγκεκριμένα).