Volley League: Η στιχομυθία Ανδρεάδη – Ανδρεόπουλου για το VAR

Η χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ήταν ένα ντέρμπι από τα παλιά με τους “πράσινους” να κάνουν την ανατροπή από το 0-2.

Κρίσιμη φάση για την ανατροπή του Παναθηναϊκού στην φάση του 3ου σετ, όπου ο Ολυμπιακός ήταν 2-0 και 31-30 μπροστά και στην επόμενη φάση ο Τσάτσιτς καρφώνει με τους διαιτητές να δίνουν άουτ, δίνοντας την νίκη στον Ολυμπιακό με 3-0. Παρόλα αυτά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε άλλη άποψη και ζήτησε το Challenge, έτσι ώστε ο δεύτερος διαιτητής του αγώνα να τσεκάρει στο VAR αν η μπάλα είναι μέσα ή έξω.

Κατά την διάρκεια εξέτασης της φάσης από τον διαιτητή του αγώνα, στο βίντεο της ΕΡΤ ακούγεται ο Ανδρέας Ανδρεάδης να λέει «μη μας παιδεύεις, άσε να πάμε σπίτια μας να κοιμηθούμε», κουβέντα που προκάλεσε την απάντηση του προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος του είπε, “Ανδρέα εάν δεν θέλεις να παίξεις γίνε αλλαγή και πήγαινε σπίτι σου. Εμείς θέλουμε να παίξουμε».

Στο τέλος ο Ανδρεόπουλος δικαιώθηκε καθώς η μπάλα ήταν μέσα, με τον Παναθηναϊκό να κάνει το 31-31, να παίρνει το σετ και να κάνει και την μεγάλη ανατροπή με 3-2.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ