Super League 2: Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πέντε αγώνων της Ξάνθης στα πλέι οφ

Μετά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής η Ξάνθη εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 2, μέσω των οποίων θα διεκδικήσει την άνοδο στα μεγάλ σαλόνια.

Για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας απομένουν δύο αγωνιστικές, που θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο και την άλλη Τετάρτη 21 Απριλίου. Με βάση την βαθμολογία που θα έχει σχηματιστεί, οι πρώτες έξι ομάδες θα σχηματίσουν ένα νέο μίνι πρωτάθλημα και θα παίξουν πέντε αγωνες μεταφέροντας τους βαθμούς που κατέκτησαν στην κανονική διάρκεια.

Πότε ωστόσο θα διεξαχθούν αυτοί οι αγώνες; Οπως πληροφορείται το ThrakiSportS ήδη οι ημερομηνίες έχουν καθοριστεί και μάλιστα έχει ήδη προβλεφθεί ότι μετά την 17η αγωνιστική ανά πάσα στιγμή, εφόσον οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν, μπορεί να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα και να επικυρωθεί η βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί την δεδομένη στιγμή.

Ο σκοπός είναι στις 20 Μαΐου η Super League 2 να έχει δηλώσει στην ΕΠΟ την ομάδα που θα παίξει στα μπαράζ με τον προτελευταίο της Super Leage 1. Συνεπώς, η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ μπορεί να διεξαχθεί στις 19 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και αυτό ακριβώς έχει αποφασιστεί. Τότε να διεξαχθεί και η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι τα πλέι οφ ξεκινούν πριν το Πάσχα αι συγκεκριμένα την Μεγάλη Τετάρτη, ακριβώς μια εβδομάδα μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες θα κάνουν Πάσχα στο γήπεδο με προπονήσεις, αφού η 2η αγωνιστική έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη του Πάσχα και η 3η την Κυριακή του Θωμά.

Μόνο την Τετάρτη 12 Μαΐου θα υπάρχει ένα κενό για τυχόν διεξαγωγή κάποιου αναβληθέντος για οποιονδήποτε λόγο αγώνα και οι δυο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή 16 και την Τετάρτη 19 Μαΐου. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές και μπορεί για τηλεοπτικούς κυρίως λόγους να αποκλίνουν κατά μια ημέρα (να διεξαχθούν δηλαδή κάποιοι αγώνες Σάββατο αντί για Κυριακή και κάποιοι Τρίτη ή Πέμπτη αντί για Τετάρτη).

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφ με συμμετοχή και της Ξάνθης:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 28 Απριλίου

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 5 Μαΐου

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κυριακή 9 Μαΐου

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κυριακή 16 Μαΐου

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 19 Μαΐου