«Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα; Έζησα απίστευτες στιγμές» δηλώνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο πρώην προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία, την ώρα που τα σενάρια για το μέλλον του «φουντώνουν».

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου θέλουν την Αλ Αΐν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρουμάνου προπονητή, με τον ίδιο ωστόσο να σβήνει τη «φωτιά», τονίζοντας πως δεν υφίστανται διαπραγματεύσεις με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην παρούσα φάση.

Όπως σημείωσε για ακόμη μια φορά, προτίθεται να βρεθεί εκ νέου στα γήπεδα το καλοκαίρι ενώ με την ατάκα του «γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία;», το βέβαιο είναι πως φουντώνει τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του: 

«Δεν θα προπονήσω κάποια ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Είμαι μεγάλος, έχω περάσει πολλές εμπειρίες, είχα μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, οπότε δε νομίζω ότι δεν έχω ευκαιρίες…», ανέφερε αρχικά ενώ συνέχισε λέγοντας: «Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία; Υπάρχουν μέρη όπου ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Ήταν μια τέτοια κατάσταση στην Ελλάδα… Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, ήμασταν αήττητοι, ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο (με την ομάδα του ΠΑΟΚ)».

Όσο για τους λόγους που τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου με τους Θεσσαλονικείς, παρά την κατάκτηση του νταμπλ, δήλωσε: «Έφτασα σε ένα σημείο όπου υπήρχε μια απόκλιση απόψεων μεταξύ του ιδιοκτήτη και του προπονητή. Αντί να συνεχίσω έτσι και να μπω σε μια τεταμένη κατάσταση, προτίμησα να φύγω…  Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να εισέλθω σε λεπτομέρειες. Δεν είναι καθόλου εύκολο».