Γ’ Εθνική: Σπουδαία προσθήκη με Άνταμ Καλογρανά από τον Πανθρακικό για την Ελπίδα Σαπών

Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία προχώρησε η Ελπίδα Σαπών μια ημέρα μετά την μεγάλη νίκη επί του Διδυμοτείχου αποκτώντας τον 19χρονο σε λίγες μέρες πολυσύνθετο παίκτη του Πανθρακικού Αδάμ (Ανταμ) Καλογρανά.

Ο Καλογρανάς που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στην άμυνα αλλά και στα χαφ θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ροδόπης στην ηλικία του (γεννημένος στις 28/4/2002) με μεγάλες επιτυχίες και πρωταθλήμα με Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και με τον Πανθρακικό ήθελε να το επαναλάβει, αλλά ελέω κορωνοιού δεν τα κατάφερε.

Ο Βασίλης Χαριτοπουλος τον ήθελε πολύ ώστε να το ενισχύσει κυρίως στην άμυνα όπου η ομάδα έχει απώλειες μετά και τον τραυματισμό του Ζήκου και ο Πανθρακικός για μια άλλη φορά ήταν δίπλα στην μοναδική ομάδα της Ροδόπης που αγωνίζεται παραχωρώντας τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και συνεχεία έπαιξε στις αναπτυξιακές ομάδες του ΑΟΞ. Επέστρεψε στην Ροδόπη και τον Ίασμο, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε για την Δόξα Γρατινής και φέτος για δυο ματς σε πρωτάθλημα ενώ σήκωσε και το κύπελλο στο Σουπερ Καπ κόντρα στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο Ανταμ όπως τον φωνάζουν μπορέι να αγωνιστεί ως δεξί μπακ, στόπερ, αλλά και αμυντικός μέσος με τον Χαριτόπουλο ίσως να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο μάτς στην Ξάνθη κόντρα στον Αρη Αβάτου.