Γ’ Εθνική: Γκάφα από ΕΠΟ! Όρισε για την Τετάρτη εξ αναβολής αλλά όχι και τα ματς Σαπών και Αβάτου

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εστάλησαν στις ομάδες οι ορισμοί των αγώνων της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθούν την Τετάρτη. πρόκειται για αγώνες που είχαν αναβληθεί πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κρουσμάτων κορονοϊου.

Προς έκπληξη όλων ωστόσο, οι ορισμοί αγώνων που ανακοινώθηκαν αφορούν όλους τους άλλους ομίλους εκτός από τον 1ο Ομιλο. Τα εξ τρία εξ αναβολής παιχνίδια αυτού ΔΕΝ ορίστηκαν να διεξαχθούν αυτήν την Τετάρτη, κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθούν κάποια από τις επόμενες.

Τα εξ αναβολής παιχνίδια στον 1ο Ομιλο είναι τα Αρης Αβατου – ΑΕ Αμπελοκήπων, ΑΕ Ευόσμου – Ελπίδα Σαπών και Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου. Επρόκειτο να διεξαχθούν τέλη Οκτωβρίου για την 4η αγωνιστική και όλοι περίμεναν ότι θα οριστούν αυτήν την Τετάρτη 14/4 ώστε στις επόμενες διαθέσιμες Τετάρτες μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος να αναζητηθούν αυτές που θα μπουν εμβόλιμες αγωνιστικές ώστε να υπάρξει ολοκλήρωση ως τις 6 Ιουνίου.

Μέχρι τις 6 Ιουνίου υπάρχουν, αν εξαιρέσουμε το Πάσχα, συνολικά άλλες επτά Κυριακές (18/4, 25/4, 9/5, 16/5, 23/5, 30/5, 6/6). Άρα με δεδομένο ότι υπολείπονται άλλες 10 αγωνιστικές στον 1ο Ομιλο συν μια για να αναβληθέντα, θα πρέπει να παιχτει μπάλα σε τουλάχιστον τέσσερις εμβόλιμες αγωνιστικές, προφανώς σε Τετάρτες. Με δεδομένο ότι δεν θα αλλάξει κάτι και δεν θα διεξαχθούν αγώνες μεθαύριο 14/4, οι διαθέσιμες Τετάρτες είναι 21/4, 28/4 (Μεγάλη Τετάρτη), 5/5 (Τετάρτη του Πάσχα), 12/5, 19/5, 25/5 και 2/6.

Σε τέσσερις από τις επτά αυτές Τετάρτες θα πρέπει να παιχτεί μπάλα και φυσικά να έχουμε τον νου μας ώστε να μην υπάρξει καμια αναβολή που θα υποχρεώσει να «γεμίσουν» και οι τρεις όλες κι όλες που θα απομείνουν ελεύθερες. Με αυτα τα δεδομένα, προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη το γεγονός ότι στον ιδιαίτερα φορτωμένο 1ο Όμιλο δεν ορίστηκαν τα τρια εξ αναβολής παιχνίδια για την προσεχή Τετάρτη.