Αρνητική απάντηση Λημνιάτη στην ΑΕΚ, αλλά θα κοουτσάρει κόντρα στον Προμηθέα

Μετά την απόλυση του Ηλία Παπαθεοδώρου η ΑΕΚ στράφηκε στον βοηθό του, τον Θρακιώτη Γιώργο Λημνιάτη, προκειμένου να αναλάβει ως υπηρεσιακός μέχρι το φινάλε της περιόδου.

Παρ’ όλα αυτά, ο 50χρονος τεχνικός απάντησε αρνητικά, για λόγους ηθικής δέσμευσης, στην πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση της Ένωσης, ωστόσο δέχθηκε -προς τιμήν του- να καθοδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στο εξ αναβολής ματς πρωταθλήματος με τον Προμηθέα την Τετάρτη (14/4) και να μην αφήσει την ομάδα ξεκρέμαστη σε μια τόσο σημαντική αναμέτρηση.

Λίγοι γνωρίζουν πως ο Γιώργος Λημνιάτης έλκει την καταγωγή του από την Ξάνθη. Συγκεκριμένα, ο πρώην παίχτης του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, και φυσικά της Εθνικής, μπορεί να γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο πατέρας του γεννήθηκε μεγάλωσε στην Ξάνθη.

Σχέσεις με την περιοχή μας διατηρεί, καθώς έχει συγγενείς, άλλωστε η οικογένειά του ήταν μια από τις πιο γνωστές στην πόλη της Ξάνθης. Ωστόσο ο ίδιος είχε εκμυστηρεύθηκε σε μια από τις επισκέψεις του, πριν οχτώ χρόνια για αναζήτηση ταλέντων από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ για τα κλιμάκια της Εθνικής, την πίκρα του που δεν έχει διατηρηθεί κάποιο οικογενειακό ακίνητο και έτσι αναγκάζεται, όποτε τον φέρνει ο δρόμος στην πατρίδα, να μένει σε ξενοδοχείο.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον έμπειρο τεχνικό Βαγγέλη Αγγέλου, που θα αναλάβει μετά το κοουτσάρισμα του Λημνιάτη κόντρα στους Πατρινούς. Να σημειώσουμε πως παραιτήθηκε από το πόστο του στην Ένωση και ο δεύτερος βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Μενουδάκος.