Αναδείχθηκε ο Μικελτζάντζε MVP του ΑΟΞ για την 20η αγωνιστική ενώ… αγνοείται ακόμα ο MVP της 19ης

Ο Μπέκα Μικελτάντζε ανακηρύχθηκε από τους φίλους της Ξανθης κορυφαίος της αναμέτρησης με τον Διαγόρα, στην διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στα social media της ομάδας.

Παρά τα παρατράγουδα των προηγούμενων ψηφοφοριών, ο ΑΟΞ έβγαλε κανονικά και το απόγευμα της Κυριακής ψηφοφορία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου της ομάδας στη νίκη επί των Ροδιτών. Σε Σε αυτήν πήραν μέρος λίγο παραπάνω από 40 φίλοι του ΑΟΞ και η συντριπτική τους πλειοψηφία ψήφισε τον Γεωργιανό, που μεταξύ άλλων ήταν ο δημιουργός και των δυο γκολ της ομάδας της Ξάνθης. Πριν καν συμπληρωθεί ώρα από την στιγμή που ζητήθηκε από τους φιλάθλους να ψηφίσουν, αναδείχθηκε ο MVP του ΑΟΞ στην 20η αγωνιστική.

Την ίδια στιγμή ωστόσο ο αντίστοιχος MVP του ΑΟΞ στην ακριβώς προηγούμενη, την 19η αγωνιστική, εξακολουθεί να αγνοείται. Η ανάρτηση για την ψηφοφορία ανέβηκε κανονικά και παραμένει στο facebook της ομάδας της Ξάνθης, ωστόσο τα πιο πολλά από τα 47 σχόλια που έγιναν κάτω από αυτή μετά το 0-0 με τα Τρίκαλα στην θεσσαλική πόλη εξακολουθεί να μην μπορεί να τα διαβάσει πλέον ο κόσμος, αφού ένα αόρατο χέρι φρόντισε να τα αποκρύψει. Πέρασαν 120 ώρες και ακόμα να μάθουμε τον MVP της 19ης αγωνιστικής ενώ δεν χρειάστηκε ούτε μία για να αναδειχθεί εκείνος της 20ης…