Super League: Με γκολ του Μουνάφο πήρε την ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας

Ο Χουάν Μουνάφο κράτησε όρθιο τον Αστέρα στην Τρίπολη κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο 33χρόνος μέσος του Αστέρα, που ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Πανθρακικού, έσωσε την ομάδα του πρώην κόουτς της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς από την ήττα καθώς σημείωσε στο 65′ το γκολ με το οποίο ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προηγήθηκε στο 56′ με τον Σβιντέρφσκι.

Πλήγωσε έτσι ο Μουνάφο τον πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα της Κομοτηνής Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατήσει ως το τέλος το μηδέν στην εστία του. Μάλιστα, λίγο έλειψε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να υποπέσει σε πρωτοφανή γκάφα στο πρώτο ημίχρονο όταν κλώτσησε αέρα σε γύρισμα αμυντικού, ωστόσο πρόλαβε με υπερένταση την τελευταία στιγμή να αποσωβήσει το γκολ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ του πρώην παίκτη του ΑΟΞ Πάμπλο Γκαρσία ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στην τρίτη θέση με 51 βαθμούς, τρεις κάτω από τον Άρη που έχει 54 και δύο πάνω από τον Παναθηναϊκό, που θα παίξει σε λίγα λεπτά στο Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό.