«Απόλυτα δίκαιη η νίκη, πρέπει να πάρουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια» δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές

Η Ξάνθη επιρκάτησε σχετικά εύκολα με 2-0 του Διαγόρα Ρόδου στα Πηγάδια, με αρκετά πειστική εμφάνιση και πολλές ευκαιρίες, με τον Μπάμπη Τεννέ να δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Για το νικηφόρο παιχνίδι δήλωσε: «H νίκη μας είναι απόλυτα δίκαιη. Είμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παινχδιού. Είχαμε και ευκαιρίες να διευρύνουμε λίγο το σκορ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση και φυσικά περισσότερο από τη νίκη.»

Τοποθετήθηκε για τη συνέχεια, λέγοντας: «Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα. Πρέπει να πάρουμε τις δυο νίκες, ώστε αν υπάρχουν κάποιες απώλειες από τους πρωτοπόρους να πλησιάσουμε περισσότερο και να διεκδικήσουμε στα πλέι οφ την πρώτη ή την δεύτερη θέση.»

Μετά από ερώτηση για το γεγονός πως Λεβαδειακός και Ιωνικός παίζουνε μεταξύ τους απάντησε: «Είναι μια καλή ευκαιρία για μας να πλησιάσουμε έστω έναν από τους δύο, γιατί δεν μπορούν να κερδίσουν και οι δύο. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει πρώτα απ’ όλα να κερδίσουμε εμείς.»