Α’ Εθνική: Πρεμιέρα με βαριά ήττα για την Βασίλισσα στα Τρίκαλα

Για την πρεμιέρα της Α’ Εθνικής Γυανικών, η Βασίλισσα της Θράκης στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στην κορυφαία κατηγορία γνώρισε τη βαριά ήττα με 5-0 από την σαφώς πιο έμπειρη ομάδα των Τρικάλων (κεντρική φώτο από goal-trikala).

Ασφαλώς παρά τη μεγάλη σε έκταση ήττα, η στιγμή της παρθενικής συμμετοχής στην μεγάλη κατηγορία αποτελεί από μόνη μία τεράστια στογμή για την ομάδα της Ξάνθης.

Στα του παιχνιδιού, τα Τρίκαλα ήταν η καλύτερη ομάδα καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με τις Βασίλισσες να κάνουν τη δική τους αξιόλογη προσπάθεια στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να μπορούν να αποσοβήσουν την επιθετικότητα των αθλητριών των Τρικάλων.

Τα πέντε τέρματα της ομάδας των Τρικάλων σημείωσαν οι Ζντράβκοβιτς (2), Βαϊτση (2) και Κωστοπούλου.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Λουλές): Αρζουμανίδου, Ντόκου, Σαργιώτη (75’Τσιάρα), Σακελλάρη (66’Μπεου), Βαΐτση, Τσούνη, Τζιώρα, Αλεξίου (55’Γεωργούλα), Κωστοπούλου (75’Τσακνάκη), Ζντράβκοβιτς, Πλακιά (66’Τροχούτσου)

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ (Ανέστης Αλεξούδης): Μαγγοπούλου, Χατζηαντωνίου Μ., Μαυρομάτη, Σταυρού, Κορέτσι, Μετοικίδου, Καζαντζίδου, Κατσαρού, Κυριαζίδου, Μπουργουτζόγλου, Βλάχου.