Γ’ Εθνική: Με τις μεταγραφές και 21 παίκτες θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή η ΑΕ Διδυμοτείχου

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η τελευταία προπόνηση της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου ενόψει της επανέξαρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και του κυριακάτικου αγώνα με την Ελπίδα Σαπών στην Κομοτηνή.

Αμέσως μετά ο Χρήστος Μαυράκης έκανε γνωστή την αποστολή που απαρτίζεται από 21 άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο Βασίλης Κυριακίδης που λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι επιστρέφει στους πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου.

«Η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση ανακοινώσει την επανένταξη του τερματοφύλακα Βασίλη Κυριακίδη στο ροστερ της. Όποτε χρειάστηκε και ήταν εφικτό ο Βασίλης δήλωνε πάντα παρών στην προσπάθεια της ομάδας αν και ευρισκόμενος στην Κρήτη! Ευχαριστούμε την ομάδα του Φοίνικα Σελλιων για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια στην πραγματοποίηση της μεταγραφής. Βασίλη Καλώς ήρθες!», ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΔ.

Όσο για την αποστολή της ομάδας, αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Δουλουδης, Κυριακίδης, Άλεξακιδης, Βαγγελοβ, Βαρσαμιδης, Γιαννόπουλος, Γκαιδατζης, Γκασιδης, Γκιντίδης, Θάνος, Λίτσκας, Μαμρικισβίλι, Μομας, Μυσιουδης, Παντελιδης, Παπουδης, Πατιαλιάκας, Σιναπίδης, Σταματόπουλος, Τζουμακ’ιδης, Τζελέπης.