Ευχές από τον ΑΟΞ για καλή αρχή προς τις ομάδες της Ξάνθης σε Γ’ Εθνική Ανδρών και Α’ Γυναικών

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ύστερα από την πολύμηνη διακοπή, με τις ομάδες να μπαίνουν στα γήπεδα την προσεχή Κυριακή (11/4), μέρα που επίσης αποτελεί και την πρεμιέρα της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Με αφορμή το γεγονός της επανέναρξης της κατηγορίας, η ομάδα του ΑΟ Ξάνθης έδωσε ευχές για καλή αρχή προς τα τρεια σωματεία της πολής που την εκπροσωπούν στον 1ο όμιλο· τον Ορφέα Ξάνθης, τον Άρη Αβάτου και την Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Παράλληλα, ο ΑΟΞ έδωσε ευχές και στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης Βασίλισσα της Θράκης, που την Κυριακή ξεκινά τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής όπου και θα μετέχει για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει:

«Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο ΑΟΞ εύχεται στα σωματεία ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ, ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ και ΟΡΦΕΑ PUMA ΞΑΝΘΗΣ καλή αρχή με επιτυχίες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.»

«Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Γυναικών, o ΑΟΞ εύχεται ολόψυχα Καλή Αρχή στη Βασίλισσα της Θράκης και Καλή Επιτυχία στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.»