«Το διεκδικήσαμε, το πετύχαμε»! Πανηγυρίζουν στην Ελευθερούπολη για την ανάληψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου

Με σύνθημα «Το διεκδικήσαμε, το πετύχαμε» ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης γνωστοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ότι η Ελευθερούπολη ανέλαβε την διεξαγωγή του Βορείου Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου για το 2021.

Οπως υποστηρίζει ο δήμαρχος, με την ανάληψη αυτής της διοργάνωσης θα φιλοξενηθούν στην περιοχή πάνω από 1.000 αθλητές, προπονητές και συνοδοί ενώ θα διαφημιστεί η πόλη. Υπενθυμίζεται ότι η διοργάνωση είχε διεκδικηθεί προ διετίας και από την Αλεξανδρούπολη αλλά δεν ήρθε ποτέ καθώς το Φώτης Κοσμάς δεν διαθέτει οκτώ διαδρομές.

Ακόμη μια καλή είδηση για τον δήμο μας !!!
Η καρδιά του Στίβου θα χτυπήσει το καλοκαίρι στον Δήμο Παγγαίου! Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 Βορείου Ομίλου 2021 θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη, με απόφαση του ΣΕΓΑΣ και ύστερα από σχετικό αίτημα της Διοίκησης του Δήμου.
Για ακόμη μια φορά ο Δήμος μας βρίσκεται στο επίκεντρο του πανελλήνιου αθλητικού ενδιαφέροντος, κερδίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του ΣΕΓΑΣ για την άρτια διοργάνωση αγώνων.
Τι σημαίνει η φιλοξενία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Κ16 Βορείου Ομίλου 2021 για τον Δήμο μας;
▶️1.000 αθλητές, προπονητές και συνοδοί θα φιλοξενηθούν στην περιοχή
➡️θα προβληθεί η περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα
➡️ενισχύεται η εμπιστοσύνη αθλητικών φορέων για τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων από τον Δήμο μας
➡️παρέχονται επιπλέον κίνητρα στη νεολαία για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό και δη τον Στίβο
Μαζί συνεχίζουμε ….

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΕΓΑΣ 1 LAP.1897 Δήμος Παγγαίου TO ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ K16 ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 2021 ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΑΥΤΟ TO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΘΑΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟΝ AHmo ΠΑΓΓΑΙΟΥ 345678 TO ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ, TO ΠΕΤΥΧΑΜΕ!"