Super League 2: Με Ιωνικό και Λεβαδειακό εκτός έδρας στα πλέι οφ αν τερματίσει τρίτη η Ξάνθη

Εκτός έδρας θα κληθεί να αντιμετωπίσει τόσο τον Ιωνικό όσο και τον Λεβαδειακό η ομάδα της Ξάνθης, αν διατηρηθεί και στις επόμενες τρεις αγωνιστικές η υπάρχουσα κατάταξη στην βαθμολογία και παραμείνει στην 3η θέση.

Εφόσον η Ξάνθη τερματίσει στην πρώτη 3άδα θα έχει πλεονέκτημα έδρας, δηλαδή θα παίξει στα Πηγάδια τρία παιχνίδια στα πλέι οφ και εκτός δύο από αυτά. Ωστόσο αν είναι 3η, όπως την παρουσα στιγμή, τα δύο αυτά παιχνίδια μακριά από την Ξάνθη θα είναι με τους δυο πρωτοπόρους (εν προκειμένω με Ιωνικό και Λεβαδειακό), ενώ εντός θα αγωνιστεί με τις ομάδες που θα είναι από κάτω της στην βαθμολογία.

Ο Ιωνικός που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πλέον για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο έχοντας διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο Λεβαδειακό και 8 από την τρίτη Ξάνθη, θα κληθεί να δώσει εντός έδρας τα παιχνίδια με τον 2ο, τον 3ο και τον 4ο της βαθμολογίας ενώ εκτός έδρας θα παίξει με τον 5ο και τον 6ο.

Συνοπτικά, με βάση την απόφαση που έχει ληφθεί από το ΔΣ της SL2-FL και έχει περιληφθεί και στην προκήρυξη:

Ο πρώτος της κανονικής περιόδου σε playoffs και playouts θα υποδεχτεί τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο, ενώ εκτός θα παίξει με τον πέμπτο και τον έκτο.

Ο δεύτερος θα υποδεχτεί τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο, ενώ θα παίξει εκτός έδρας με τον πρώτο και τον έκτο.

Ο τρίτος θα φιλοξενήσει τον τέταρτο, τον πέμπτο και τον έκτο, ενώ θα τεθεί αντιμέτωπος μακριά από το γήπεδό του με τον πρώτο και τον δεύτερο.

Ο τέταρτος θα παίξει μέσα με τον πέμπτο και τον έκτο και εκτός με τους τρεις πρώτους.

Ο πέμπτος θα παίξει εντός με τον πρώτο και τον έκτο, ενώ εκτός έδρας με τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο.

Ο έκτος, τέλος θα παίξει στην έδρα του με τον πρώτο και τον δεύτερο, εκτός με τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο.

Υπενθυμίζεται ότι μόνον ο πρώτος της Super League 2 θα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία της Super League 1 ενώ και ο δεύτερος θα δώσει μπαράζ (διπλό) με τον προτελευταίο της Super League 1.