Εγκώμια Ριζογιάννη για ΑΟΞ: «Αντιμετωπίσαμε μια τεράστια ομάδα αλλά σήμερα μόνο τα Τρίκαλα υπήρχαν στο γήπεδο»

O έμπειρος αμυντικός μέσος των Τρικάλων, με τετραετή θητεία την Ξάνθη, Παντελής Ριζογιάννης, πραγματοποίησε δηλώσεις μετά το τέλος της ισόπαλης για την ομάδα του αναμέτρησης με τον ΑΟΞ.

Για το παιχνίδι ανέφερε: «Σήμερα κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Αντιμετωπίσαμε μια τεράστια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές και πολύ καλό υλικό. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί είναι μια ομάδα που ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο, και θέλω να τους ευχηθώ να πετύχουν τον στόχο τους».

Στη συνέχεια στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του, λέγοντας: «Σήμερα η μόνη ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο ήταν τα Τρίκαλα. Θεωρώ ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Έπρεπε να είχαμε πάρει τους τρεις πόντους.»

Επιπλέον, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους συμπαίκτες του, ενώ αφιέρωσε την εμφάνιση στον κόσμο και τους προπονητές: «Σήμερα θέλω να αφιερώσω αυτό το αποτέλεσμα στον κόσμο της ομάδας, τον Σούλη Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Καλογιάννη που νοσούν (από Covid-19) και σε όλα τα παιδιά της ομάδας, που δεν έχουν πολλές παραστάσεις αλλά ήταν πραγματικά παλικάρια, γιατί μας βοηθούσαν πολύ από τον πάγκο. Συνεχίζουμε, κοιταμε το επόμενο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη που είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να μπούμε με όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στα πλέι άουτ.»