Σήκωσε… white card για την ειρήνη και την συναδέλφωση των λαών η Μάγδα Κεπεσίδου

Η Αλεξανδρουπολίτισσα διεθνής τερματοφύλακας του χάντμπολ Μάγδα Κεπεσίδου συμμετείχε στην πρωτοβουλία της Ενωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και σήκωσε λευκή κάρτα υπέρ της ειρήνης.

Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την ειρήνη και την συναδέλφωση των λαών. Σημαίνουσες προσωπικότητες την 6η Απριλίου αντί για κίτρινη ή κόκκινη κάρτα, σηκώνουν μια λευκή.

Στην Ελλάδα η πρωτοβουλία έχει υιοθετηθεί και από τον υφυπουργό Αθλητισμού, ενώ συμμετέχει και η ΕΣΟΑ. Μέσω αυτής, πολλοί αθλητές έλαβαν μέρος στην πρωτοβουλία, είτε πράγματι έχουν λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες είτε όχι.

Μέσω της ΕΣΟΑ εμφανίστηκε λοιπόν να σηκώνει λευκή κάρτα και η Κεπεσίδου στην ίδια εικόνα με τις Μαρία Σανσαρίδου και την Ντενίζ Δημάκη. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

WHITE CARD!!!Πίσω από κάθε λευκή κάρτα υπάρχει μία ιστορία!!! Η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες-ΕΣΟΑ, τα μέλη και οι συνεργάτες της σηκώνουν την λευκή κάρτα, το σύμβολο δηλαδή που προάγει την Ειρήνη και την Συναδέλφωση των Λαών! #april6#whitecard#idsdp2021#peaceandsport