LIVE από το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για την SL2: ΑΟ Τρίκαλα – ΑΟ Ξάνθη και η υπόλοιπη 19η αγωνιστική

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη στον αγώνα ΑΟ Τρίκαλα – ΑΟ Ξάνθη και παράλληλα θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στον αγώνα της Ξάνθης στα Τρίκαλα με τον ΑΟΤ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ωρα 13:55 Συνολικά έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της μεσοβδόμαδης 19ης αγωνιστικής

Ωρα 13:58 Τα πέντε διεξάγονται την ίδια ώρα (15:00) με το παιχνίδι των Τρικάλων· μεταξύ αυτών ο Ιωνικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΕ Καραϊσκάκη και ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Παναχαϊκή στη Λειβαδιά

Ωρα 14:01 Τέλος, στις 15:30 ο Διαγόρας υποδέχεται στη Ρόδο τον Εργοτέλη σε μία ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ δύο ομάδων με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα

Ωρα 14:08 Στο παιχνίδι μας, ο ΑΟΞ προέρχεται από την απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία με την ουραγό ΑΕ Καραϊσκάκης που την κρατάει στην 3η θέση και στους -6 βαθμούς μακριά από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ιωνικό, ωστόσο παρέμεινε στο -1 από τη 2η θέση καθώς και ο Λεβαδειακός είχε επίσης απρόσμενη απώλεια στην Ιεράπετρα

Ωρα 14:12 Από την αλλή, ο ΑΟ Τρικάλων προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 3-2 στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη χάρις το γκολ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι λίγο πριν τις καθυστερήσεις του πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ, Παντελή Ριζογιάννη. Βρίσκονται στην 10η θέση στο -7 και θέλουν τη νίκη για να βρεθούν πιο κοντά στην 6άδα.

Ωρα 14:18 Οι δυο σημερινοί αντίπαλοι στις 13 Φεβρουαρίου έπαιξαν στην Ξάνθη για την 8η αγωνιστική όπου βρήκε νικητή τον ΑΟΞ με 1-0 χάρις το γκολ του Καπνίδη στο 60ο λεπτό. Βέβαια μεγάλη συμμετοχή στη νίκη είχε και ο Πολ Ίτσο καθώς απόκρουσε πέναλτι του Ριζογιάννη στο 90+5′.

Ωρα 14:23 Σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου ούτε ο Πόποβιτς αλλά ούτε ο Χαραλαμπίδης είναι στον πάγκο, αφού και οι δυο ομάδες άλλαξαν προπονητή. Επίσης στο προπονητικό επιτελείο του ΑΟΤ βρίσκεται ένας παλιός γνώριμος του ΑΟΞ, δείτε τον με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:27 Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η παράδοση της Ξάνθης στα παιχνίδια που αγωνίστηκε στην έδρα των Τρικάλων δεν είναι με το μέρος της (η πλειονότητα των αναμετρήσεων τους σε επίπεδο Β′ Εθνικής). Έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από το μακρινό 1983. Δείτε το αφιέρωμα με την προϊστορία των αγώνων με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:33 Ισορροπημένη είναι η παράδοση του τεχνικού του ΑΟΞ Μπάμπη Τεννέ με την ομάδα του ΑΟ Τρικάλων. Συγκεκριμένα, με 4 διαφορετικές ομάδες μετράει 2 νίκες, 1 φορά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας και 3 φορές γνώρισε την ήττα. Πλέον ψάχνει την τρίτη του νίκη απέναντι στους Θεσσαλούς.

Ωρα 14:37 Πρώτη φορά που βρέθηκε αντίπαλος με τον ΑΟ Τρίκαλα ήταν στις 16/10/99 με την ομάδα του Πανηλειακού. Ενώ τελευταία ήταν με την Λαμία στις 22/03/17 και στις δύο φορές τον αντιμετώπισε στην έδρα του.

Ωρα 14:39 Συνθεση για την Ξάνθη οπως ανακοινώνεται από την ΠΑΕ, αφού οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι το ThrakiSportS δεν είναι παρών στα Τρίκαλα και η φωτογραφία είναι αρχείου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ωρα 14:42 Για τα Τρίκαλα (που έχουν στον πάγκο τους τον γυμναστή Θεόδωρο Παπαβασιλείου και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μπάμπη Μπακαρό) ξεκινούν οι εξής έντεκα: Γιακουμής, Τάχατος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Νιάρος, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Ευθυμίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Σταματής.

Ωρα 14:45 «Όπως και στον Εργοτέλη έτσι και σήμερα ο Ριζογιάννης θα είναι παρτενέρ του Σουλιώτη στο κέντρο της άμυνας ενω ο Πέλκας θα πάρει θέση μπροστά απο τα δύο αμυντικά χαφ. 4-2-3-1 και σήμερα για τον ΑΟΤ» σημειώνει στην ανάλυσή του το goaltrikala.

Ωρα 14:50 Ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Γκάρας που δεν είναι στην αποστολή όπως και ο Φασίδης μετά τον τραυματισμό του, ο έμπειρος αμυντικός μέσος Παντελής Ριζογιάννης που βρίσκεται στην ενδεκάδα του ΑΟΤ και μάλιστα προσφέροντας λύση ανάγκης καθώς και ο μεσοεπιθετικός Θανάσης Ντίνας που είναι στο υπάρχον ρόστερ του ΑΟΞ αλλά δεν ξεκινά στο παιχνίδι, είναι ανάμεσα στους 13 ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, όπως έδειξε μια σχετική έρευνα του ThrakiSportS πριν το ματς του πρώτου γύρου. Δείτε τους όλους με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:54 Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ζαμπαλάς απο την Ήπειρο με βοηθούς τους Ζήρδα (Αθηνών) και Κύριο (Αρκαδίας) ενώ 4ος θα είναι ο Θεοχάρης απο την Θεσσαλία

Ωρα 14:57 Εισέρχονται οι δυο ομάδες και οι διαιτητές ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αρκετό αέρα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις προσπάθειες των παικτών

Ωρα 14:59 Πάμε σε έναρξη στα πέντε από τα έξι ματς και κατά συνέπεια σε μετάδοση κυρίως από Τρίκαλα αλλά ενημέρωση και από τα υπόλοιπα παιχνίδια

1′ Εναρξη του αγωνα

4′ Μια από τις ευκαιρίες τις χρονιάς έχασαν τα Τρίκαλα. Ο Ευθυμίου πέρασε εύκολα τον Βέρκερ που είχε βγει αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, έστρωσε στον Ελευθεριάδη, που προ κενής εστίας δεν έκανε καλό πλασέ, η μπάλα έφτασε στον Πέλκα που σούταρε άουτ

7′ Προσπάθησε να εκτελέσει ένα κόρνερ ο Τάτος, πήρε ο αέρας την μπάλα στην άλλη πλευρά αλλά ο Σχροιγεν δεν πρόλαβε να την κρατήσει εντός πριν βγει άουτ

10′ Ο Λεβαδειακός ανοίγει το σκορ κόντρα στην Παναχαϊκή στο 10′ με αυτογκόλ του Σταμόπουλου. Λεβαδειακός – Παναχαϊκή 1-0

14′ Προβολή του Ευθυμίου μετά από γύρισμα του Ελευθεριάδη, η μπάλα άουτ.

15′ Τα Τρίκαλα μπήκαν πιο καλά στο πρώτο πενάλεπτο, χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία, αλλά η Ξάνθη έχει ισορροπήσει το παινχίδι.

16′ Τα Χανιά ανοίγουν το σκορ στο 16′ μέσα στην Ιεράπετρα με τον Νίκολιτς. ΟΦ Ιεράπετρας – Χανιά 0-1.

18′ 1-4 τα κόρνερ υπέρ του ΑΟΞ, που δεν έχει καταφέρει να απειλήσει την εστία του Γιακουμή.

21′ Ανοίγει το σκορ ο Απόλωλνας στη Δράμα με τον Σκούπρα. Δόξα Δράμας – Απόλλων Λάρισας 0-1.

24′ Πρώτη καλή φάση για τον ΑΟΞ. Ο Κέβιν σέντραρε από αριστερά και ο Σιατραβάνης που είχε γίνει φορ έπιασε την κεφαλιά, με τον Γιακουμή να μπλοκάρει.

30′ Μισή ώρα αγώνα και ο αέρας έχει δυναμώσει αρκετά και είναι υπέρ της Ξάνθης στο Στάδιο των Τρικάλων.

31′ Ωραίο σουτ του Σιατραβάνη, μπλοκάρει ο Γιακουμής

32′ Ανοίγει το σκορ ο Ιωνικός στην Άρτα με τον συνήθη ύποπτο Ματίας Κάστρο. Καραϊσκάκης Άρτας – Ιωνικός 0-1

34′ Σέντρα και στο τεέυταίο ματς της ημέρας στη Ρόδο, ανάμεσα σε Διαγόρα και Εργοτέλη.

35′ Γκολ για τον Λεβαδειακό στο 34′ με τον Μυτίδη. Λεβαδειακός – Παναχαϊκή 2-0.

37′ ‘Εχει ανεβάσει ρυθμό ο ΑΟΞ και πιέζει τα Τρίκαλα, που έχουν και κόντρα τον αέρα, αλλά ακόμα δεν έχει δημιουργησει σοβαρά προβλήματα στην εστία του Γιακουμή.

40′ Γκολ για τον Ιωνικό στην Άρτα με τον Πλατέλλα στο 40′. Καραϊσκάκης Άρτας – Ιωνικός 0-2.

43′ Απίστευτη διπλή ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Μετά την γρήγορη αντεπίθεση ο ϊτσο απέκτουσε το τετ α τετ του Σταματή και στην συνέχεια της φάσης η προποβή στο δεύτερο δοκάρι πέρασε ελάχιστα άουτ.

44′ Ανοίγει το σκορ ο Εργοτέλης στη Ρόδο με τον Μανουσάκη στο 13′. Διαγόρας – Εργοτέλης 0-1.

45′ Σέντρα του Παπαγεωργίου, κεφαλιά του Πέλκα, μπλοκάρει ο Ίτσο.

45′ Λίγα δευτερόλεπτα μετά η μεγαλύτερη ευκαιρία της Ξάνθης. Ο Σρόιγεν μπήκε στην μεγάλη περιοχή από αριστερά, αλλά πλάσαρε αδύναμα πάνω στον Γιακουμή από πολύ πλεονεκτική θέση.

45+1′ Λήξη ημιχρόνου χωρίς καθυστέρηση. Ο ΑΟΞ είναι κατώτερος των περιστάσεων στα Τρίκαλα και από τύχη δεν βρίσκεται πίσω στο σκορ. ΑΟ Τρίκαλα – ΑΟ Ξάνθη 0-0.

Ώρα 15:50 Μετά την λήξη του ημιχρόνου και την ευκαιρία του Σρόιγεν , ο Ολλανδός εξτρέμ έμεινε στο έδαφος και δέχεται την φροντίδα του ιατρικού επιτελείου της ομάδας. Ας ελπίσουμε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ώρα 15:55 55% υπέρ των Τρικάλων η κατοχή, που έχει και έξι τελικές έναντι τριών της Ξάνθης.

Ώρα 15:57 Ο ΑΟΞ δεν έχει περιθώριο να μην κερδίσει σήμερα, καθώς ήδη Λεβαδειακός και Ιωνικός προηγούνται με δύο γκολ διαφορά στα παιχνίδια τους, και η διαφορά όχι μόνο από την πρώτη θέση, αλλά και από την δεύτερη, θα αυξηθεί.

Ώρα 16:00 Τα αποτελέσματα ημιχρόνων: Καραϊσκάκης Άρτας – Ιωνικός 0-2, Λεβαδειακός – Παναχαϊκή 2-0, Δόξα Δράμας – Απόλλων Λάρισας 0-1 και ΟΦ Ιεράπετρας – Χανιά 0-1. Στο 28′ Διαγόρας – Εργοτέλης 0-1. Μόνο στα Τρίκαλα δεν έχει μπει γκολ.

Ώρα 16:03 Επιστρέφουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σρόιγεν δεν μπορεί να συνεχίσει. Στην θέση του Ο Θανάσης Παπάζολγου.

46′ Έναρξη στο β’ μέρος.

50′ Πρώτη στιγμή στο β’ μέρος και πάλι για τους γηπεδούχους, ο Ίτσο απέκρουσε το δυνατό σουτ του Σκόνδρα από το όριο της περιοχής.

52′ Πλέον η Ξάνθη παίζει με κόντρα αέρα. Εϊναι και αυτός ένας παράγοντας στο παιχνίδι, που επηρεάζει τις μεταβιβάσεις των παικτών.

5Ο Ευθυμίου βρέθηκε στην περιοχή έκανε το σουτ και η μπάλα κόντραρε στον Παπάζογλου.

56′ Έχει μείνει στο έδαφος και ο Τάσος Παπάζολγου μετά την προηγούμενη προσπάθεια του να διώξει και δεν μπορεί να συνεχίσει. Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Μπάμπη Τεννέ.

57′ Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον ΑΟΞ. Ο Τσαμούρης στη θέση του Τάσου Παπάζογλου.

59′ Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι για τον Κέβιν Γκαρσία, για μαρκάρισμα στον Τάχατο.

60′ Η Ξάνθη έχει ανεβάσει τα ποσοστά της κατοχής και έχει την υπεροχή, αλλά της λείπει η μεγάλη ευκαιρία.

61′ Κίτρινη στον Τάχατο για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Τσαμούρη.

64′ Ο Μικελτάτζε αν και τυπικά αριστερό εξτρέμ, παίζει πιο κοντά στον Θανάση Παπάζογλου, με τον Τσαμούρη να ανεβαίνει από αριστερά, αν και αριστερό στόπερ, όποτε βρίσκει ευκαιρία.

68′ Παραμένουν όλα τα αποτελέσματα ως έχουν στο δεύτερο ημίχρονο.

70′ Η Ξάνθη προσπαθεί να επιτεθέι κυρίως από αριστερά, με Κέβιν, Τσαμούρη και Δημούτσο. Χωρίς φάσεις στα τελευταία λεπτά για τις δύο ομάδες.

72′ Η Ξάνθη όταν επιτίθεται παίζει με τριάδα πίσω, ενώ η κατοχή είναι σε μεγάλα επίπεδα υπέρ της πλέον..

73′ Κίτρινη για τον Σταματή για πάτημα στον Κέβιν.

74′ Ο Καπνίδης περνά στη θέση του Μικελτάτζε, σε μια προσπάθεια του Μπάμπη Τεννέ να βρει την λύση.

75′ Ο Ιωνικός πετυχαίνει και τρίτο γκολ με τον Κουρουκίδη. Καραϊσκάκης – Ιωνικός 0-3.

76′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη. Ο Κέβιν βρήκε τον Καπνίδη, ο οποίος πλάσαρε αδύναμα, με την μπάλα να περνά άουτ.

77′ Μεγάλη στιγμή για τα Τρίκαλα. Ο Ευθυμίου μπήκε από αροστερά και γύρισε την μπάλα, με τον Τσαμούρη να απομακρύνει τελευταία στιγμή.

78′ Πρώτη αλλαγή για τα Τρίκαλα, με τον Αλμπάνη να περνά στο παιχνίδι στη θέση του Ελευθεριάδη, που πήρε και την κίτρινη για καθυστέρηση.

80′ Πιέζει ασφυκτικά η Ξάνθη, με τα Τρίκαλα να έχουν κλειστεί πίσω.

82′ Ο Τεσίγια στην θέση του Σιατραβάνη και ο Ντίνας στην θέση του Δημούτσου.

83′ Ο Ντιαλόσι στην θέση του Σταματή για τα Τρίκαλα.

84′ Γκολ για τον Διαγόρα που ισοφαρίζει στο 53′. Διαγόρας – Εργοτέλης 1-1.

87′ Καλό σουτ του Παπαγεωργίου, η μπάλα άουτ.

88′ Κίτρινη στον Γιακουμή για καθυστρέρηση.

90+1 4′ έξτρα χρόνος

90+4 Κίτρινη στον Ντιαλόσι για καθυστερηση.

90+5 Τέλος παιχνιδιού. Ο ΑΟΞ απογοήτευσε στα Τρίκαλα και έμεινε στην λευκή ισοπαλία, με τις όποιος επικίνδυνες φάσεις να ανήκουν στους γηπεδούχους. Τελικό Αποτέλεσμα: ΑΟ Τρίκαλα – ΑΟ Ξάνθη 0-0

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ…