«Δεν έχει χαθεί κάτι ως προς την άνοδο αλλά για τις δυο πρώτες θέσεις τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα»

«Δεν έχει χαθεί κάτι ως προς την άνοδο αλλά για τις δυο πρώτες θέσεις τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα». Αυτό ανέφερε στο τέλος των δηλώσεών του ο Γιώργος Μαραντάς, βοηθος του Μπάμπη Τεννέ και παλιότερα του Τόνι Ποποβιτς.

Η δήλωση προκαλεί έκπληξη καθώς μόνον οι δυο πρώτες θέσεις οδηγούν στην άνοδο, η πρώτη απευθείας και η δεύτερη υπό προϋποθέσεις, δηλαδή με μπαράζ.

«Ήταν άσχημο το αποτέλεσμα γιατί ήρθαμε εδώ μόνο για τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια φαινομενική υπεροχή, αλλά ο αντίπαλος έκανε την πιο κλασική ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καθολική υπεροχή του αγώνα, αλλά χωρίς να γίνουμε επικίνδυνοι στην αντίπαλη περιοχή. Λίγο το άγχος, λίγο η πίεση για τους βαθμούς… Είμαστε αδικαιολόγητοι. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και όταν δεν μπορείς να κερδίσεις μια ομάδα όπως τα Τρίκαλα, χωρίς να θέλω να τα υποτιμήσω, αλλά με αυτήν την διαφορά στα ρόστερ, με το δικό μας να είναι πιο ποιοτικό, πρέπει αν θες να πάρεις το πρωτάθλημα τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις. Απλά τα πράγματα», είπε αρχικά ο Μαραντάς.

Για την συνέχεια της ομάδας της Ξάνθης και γενικά του πρωταθλήματος ανέφερε: «Είναι δύσκολη η συνέχεια. Ξεφεύγουν ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός. Αν ο Λεβαδεικαός κερδίσει και τον Ιωνικό στην έδρα του θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο από εμάς. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχει χαθεί κάτι για την άνοδο, αλλά για τις δύο πρώτες θέσεις τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα».