Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα αποψινά Μπάγερν-Παρί και Πόρτο-Τσέλσι

Ολοκληρώνεται η φάση των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ με τις δυο αναμετρήσεις της Τετάρτης. Το ThrakiSportS όπως κάθε πρωί παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτων με βάση τις εκτιμήσεις τους στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game.

Στη Βαυαρια όπου προβλέπονται χιονοπτώσεις, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την ιδιαίτερα φιλόδοξη φετος Παρί Σεν Ζερμέν σε μια επανάληψη του περσινου μεγάλου τελικού της διοργάνωσης που έληξε με νίκη 1-0 των Γερμανών.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν στην διάθεση τους τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός, που σκοράρει… κατά βούληση εδώ και περίπου 15 μήνες, τραυματίσθηκε στο γόνατο με την Εθνική Ομάδα της πατρίδας του για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Το 80% των συμμετεχόντων στο παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS προβλέπει παρόλα αυτά νίκη των πρωταθλητών Ευρώπης. Ενα 12% ποντάρει στην ισοπαλία και μόλις το 8% βλέπει νίκη της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Παράλληλα, η Πόρτο θα αντιμετωπίσει στην Σεβίλλη την Τσέλσι, σε μία αναμέτρηση που αναμένεται να έχει από λίγα έως ελάχιστα γκολ. Οι δύο ομάδες βασίζουν το παιχνίδι τους στην αμυντική λειτουργία, ενώ προέρχονται από αρνητικές εμφανίσεις.

Με βάση τις εκτιμήσεις στο ThrakiSportS Champions League Predictor, το 51% προβλέπει νίκη των Αγγλων, δηλαδή διπλό. Το 25% ποντάρει στον άσσο των Πορτογάλων και το 26% ισοπαλία.