Super League 2: Έφτασαν οκτώ τα κρούσματα Covid στα Τρίκαλα ενόψει Ξάνθης, ανησυχία για πιθανή αναβολή

Εκτός από τον προπονητή των Τρικάλων Σούλη Παπαδόπουλο ο οποίος έχει προσβληθεί από κορονοϊό όπως και άλλα πέντε μέλη του τιμ, ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης δύο επιπλέον κρούσματα.

Η ομάδα των Τρικάλων πριν από μερικές μέρες ενημέρωσε πως μέλη της ομάδας τους εκ των οποίων και κάποιοι παίκτες συν του προπονητή τους, νοσούν από κορονοϊό και για αυτό δεν συμμετείχαν στην αποστολή στην Κρήτη, όπου πάντως η ομάδα κέρδισε τον μέχρι πριν λίγο καιρό πρωτοπόρο Εργοτέλη.

Μάλιστα ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν βρισκόταν στο πάγκο της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη καθώς έχει τεθεί σε καραντίνα και προφανώς δεν θα βρεθεί ούτε με την Ξάνθη, ενώ όπως έχει γράψει το ThrakiSportS ακούγεται ως σοβαρό το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας των Τρικάλων μαζί του.

Tα δύο επιπλέον κρούσματα δεν αφορούν ποδοσφαιριστές αλλά όπως αναφέρει το goal-trikala, μέλη της ομάδας μεταξύ των οποίων και ο βοηθός προπονητή βασίλης Καλογιάννης. Έτσι χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στο ματς με τον ΑΟΞ θα διετελέσει ο προπονητής τερματοφυλάκων Μπάμπης Μπακαρός καθώς και ο Σούλης Παπαδόπουλος βρίσκεται ήδη σε καραντίνα.

Ολα αυτά ωστόσο υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψουν κρούσματα στα Τρίκαλα σε παίκτες, καθώς ο βοηθός προπονητή έκανε μέχρι και την Δευτέρα προπονήσεις στους ποδοσφαιριστές. Ολοι θα υποβληθούν προφανώς σε νέα τεστ και στην περίπτωση συρροής κρουσμάτων μπορεί να τεθεί εν αμφιβόλω και η διεξαγωγή του αγωνα.