Volley League: Κρατάει τα θετικά της δύσκολης σεζόν ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης

Η χρονιά για τους περισσότερους αθλητές που αγωνίστηκαν για τις θέσεις 5-8 και δεν θα βρεθούν σε κάποια Εθνική Ομάδα τελείωσε και ανάμεσα σε αυτούς ο Εβρίτης ακραίος του ΟΦΗ, Σωκράτης Χαραλαμπίδης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Φίλιππο Βέροιας και την ήττα με 3-0 ο Εβρίτης ακραίος μίλησε για το τέλος της σεζόν, τις δυσκολίες της, τα θετικά και τα αρνητικά της χρονιάς που.

Αυτή ήταν και η τελευταία αναμέτρηση για τον ΟΦΗ αρά και για τον Εβρίτη ακραίο, Σωκράτη Χαραλαμπίδη, με την ομάδα της Κρήτης να τερματίζει στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Με τα δεδομένα ότι θα υποβιβασθεί καμία ομάδα, ο ΟΦΗ θα παραμείνει και τρίτη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Volley League:

«Από την αρχή ξέραμε πως η σεζόν θα ήταν δύσκολη λόγω της πανδημίας. Μετά ήρθε και η διακοπή και τα πράγματα έγινε πιο δύσκολη. Κρατάμε τα θετικά. Αφήνουμε πίσω τα αρνητικά. Ήταν για όλους μία μεγάλη εμπειρία. Προχωράμε. Σήμερα με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου και εγώ προσπάθησα για το καλύτερο. Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε όλη τη σεζόν»