Κόλλησε κορονοϊό ο Σούλης Παπαδόπουλος, δεν θα κοουτσάρει τα Τρίκαλα με Ξάνθη, σενάριο αποχώρησης από την ομάδα

Από την ασθένεια της Covid-19 ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες ο Σούλης Παπαδόπουλος και αυτός ήταν ο λόγος που απουσίασε από την αποστολή της ομάδας του στην Κρήτη και την απόδραση από το Ηράκλειο με νίκη επί του Εργοτέλη.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας των Τρικάλων ούτε στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Ξάνθη. Ωστόσο στα Τρίκαλα υπάρχουν δημοσιεύματα ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην συνεχίσει καν στην ομάδα της Θεσσαλίας, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Αντιγράφουμε το άρθρο από το trikalascore:

Η διοίκηση του Α.Ο Τρίκαλα εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τα πρώτα δείγματα γραφής του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο Τρίκαλα, ενώ είναι γεγονός ότι ο έμπειρος τεχνικός έπαιξε σημαντικό ρόλο και όσον αφορά τη χθεσινή σημαντική νίκη στο Παγκρήτιο, μέσα από την καθοδήγησή του στο Βασίλη Καλογιάννη και ενώ ο ίδιος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, χτυπημένος από τον κορωνοιό.
Πλέον, ο ίδιος ο Παπαδόπουλος είναι εκείνος, ο οποίος θα πάρει την απόφασή του, αναφορικά με το αν θα συνεχίσει στον κυανέρυθρο πάγκο, μετρώντας βέβαια τις δυνάμεις του, όταν με το καλό ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, αλλά και το κατά πόσο θα μπορέσει να τρέξει την ομάδα από απόσταση στα επόμενα δύο κρίσιμα ματς πρωταθλήματος.
Η διοίκηση του ΑΟΤ όπως γράψαμε και πιο πάνω εκτιμάει δεόντως την προσπάθεια του Σούλη, καθώς και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο έμπειρος τεχνικός και από την πλευρά της αναμένει την ενημέρωση και τις αποφάσεις του προπονητή.