Τα ράστα μαλλιά του Τάτου θύμισαν σε πολλούς τον Σίλβα Κλέιτον (+photos)

Από τις φωτογραφίες του φωτορεπορτάζ του ThrakiSportS που σχολιάστηκαν περισσότερο από τον αγώνα του ΑΟ Ξάνθη με την ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν αυτή με το νέο λουκ του Ανδρέα Τάτου.

Ο εκ των αρχηγών του ΑΟΞ επέστρεψε στην δράση μετά τον τραυματισμό του και προκάλεσε έκπληξη σε όσους δεν τον είχαν δει τις προηγούμενες μέρες η… κώμη του.

Επέλεξε να εμφανιστεί με ράστα μαλλιά, θυμίζοντας σε αρκετούς την αντίστοιχη επιλογή που είχε κάνει ένας άλλος πρώην ηγέτης της ομάδας της Ξάνθης στη μία σεζόν που βρέθηκε σε αυτήν.

Ο λόγος για τον Σίλβα Κλέιτον, με τον οποίον η Ξάνθη κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Τάτος έχει αναλάβει να ανεβάσει τον σύλλογο πίσω στην Super League 1.

Βέβαια ο Τάτος επέλεξε ένα διαφορετικό τύπο ράστα από τον Βραζιλιάνο. Επίσης, όπως δεν αρκούσε ένας Κλέιτον αλλά ήταν ένα σύνολο ομάδας, δεν αρκεί ένας Τάτος για να φέρει την άνοιξη.

Χρειάζεται να βοηθήσει και η υπόλοιπη ομάδα τον φυσικό της ηγέτη στο γήπεδο. Αλλά γεγονός είναι ότι οι πιο πολλοί φίλοι του ΑΟΞ από αυτόν περιμένουν το κάτι παραπάνω.

Σε αυτόν ελπίζουν πάλι, όπως έχει κάνει άλλωστε σε προηγούμενα ματς, δεδομένου ότι επέστρεψε από τον τραυματισμό του, να πάρει από το χεράκι την ομάδα και να την ανεβάσει πίσω στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως πριν από έξι χρόνια πήρε ο Κλέιτον την ομάδα της Ξάνθης και την έφερε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος…