«Μπορούσαμε τη νίκη, κλειδί το άστοχο πέναλτι της Ξάνθης» σχολίασε ο Μάγγος της ΑΕ Καραϊσκάκης

Ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης, Γιάννης Μάγγος μετά το τέλος του ισόπαλου παιχνιδιού με την Ξάνθη σχολίασε την εικόνα της ομάδας του.

Αρχικά τόνισε: “Σημαντικός ο βαθμός αλλά φεύγουμε στεναχωρημένοι γιατί μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, βάσει ευκαιριών που είχαμε. συγχαρητήρια στα παιδιά. Δείξαμε ότι μπορούμε, δείξαμε ότι μέχρι τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ θα είμαστε πολύ ανταγωνιστική ομάδα και είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε…”

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φάση – κλειδί: “Είχαμε ένα πλάνο, τα παιδιά το ακολουθήσανε άψογα. Το τακτικό μας κομμάτι ήταν σωστό και στην αμυντική μας γραμμή και στην μετάβαση. Ήμασταν στη φάση του πέναλτι τυχεροί που δεν μπήκε το 2-0 και από εκεί και πέρα άλλαξε η ροή του αγώνα. Πήραμε τη ροή του αγώνα πάνω μας, ήμασταν καλύτεροι, με κατοχή μπάλας και θεωρώ ότι στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα.”

Επίσης είπε και για τον Ναζίμ, σκόρερ της ομάδας του: “Είναι ένας επιθετικός ποδοσφαιριστής. Τον γνωρίζω από τον χρόνο στον Απόλλων Λάρισας, τον ξέρω πολύ καλά και από τον Ολυμπιακό Βόλου. Κάνει μεστό παιχνίδι αλλά έχει να δώσει ακόμα πιο πολλά. Δεν είναι ακόμα ο Ναζίμ που ξέρω εγώ και όταν έρθει στο επιθυμητό σημείο θεωρώ ότι θα βοηθήσει ακόμα πιο πολύ την ομάδα μας.”

Για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ιωνικό: “Επίσης δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έκανε πρωτοπόρος και θέλει την κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.”