LIVE για την SL2: Απόλλων Λάρισας – Ιωνικός, ΟΦΙ – Λεβαδειακός και Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στα τρία παιχνίδια που ολοκληρώνουν την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 από τα οποία θα εξαρτηθεί και η διαφορά του ΑΟΞ από την κορυφή.

Καλησπέρα, από αυτήν την αναρτηση θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη στα τρία παιχνίδια που ολοκληρώνουν την 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ωρα 14:26 Ο πρωτοπόρος Ιωνικός, που βρίσκεται στο +3 από την Ξάνθη με ματς λιγότερο, έχει δύσκολη έξοδο στην Λάρισα απέναντι στον Απόλλωνα.

Ωρα 14:31 Ο Λεβαδειακός που ισοβαθμεί αυτήν την στιγμή με την Ξάνθη έχοντας ματς λιγότερο δοκιμάζεται στην Ιεράπετρα με τον τοπικό ΟΦΙ.

Ωρα 14:35 Τέλος, η Παναχαϊκή που κυνηγά την είσοδο στην εξάδα φιλοξενεί την γειτόνισσα Δόξα Δράμας.

Ώρα 14:38 Βασικοί οι Παπαγεωργίου, Πλατέλλας και Κάστρο για τον Ιωνικό, αμφότεροι με θητεία στην Ξάνθη. Ο Παπαγεωργίου βέβαια, έχει φορέσει και την φανέλα του Πανθρακικού.

Ώρα 14:43 Το παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με τον Ιωνικό θα γίνει στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και όχι στο AEL FC Arena, που είχε αγωνιστεί ο ΑΟΞ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ωρα 14:46 Σέντρα και στα τρία γήπεδα.

Ώρα 14:56 Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο, και τα τρία παιχνίδια στο 0-0.

Ωρα 15:00 Φυσικά στην Ξάνθη βολεύει ιδανικά να χάσουν βαθμούς Λεβαδειακός και ειδικά ο Ιωνικός, για να μην ξεφύγει η διαφορά από την κορυφή, καθώς η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οδεύει προς το τέλος της.

Ωρα 15:03 Γκολ στην Πάτρα. Ανοιγουν στο σκορ στο 18′ οι γηπεδούχοι με σκορερ τον Κουσκουνά. Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας 1-0

Ωρα 15:04 Γκολ και στην Λάρισα. Ο Ιωνικός παίρνει στο 20′ το προβάθισμα. Ο Ρόλε εκτέλεσε το φάουλ και ο Κοτσώνης στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Γλύκο. Απόλλων Λάρισας – Ιωνικός 0-1

Ώρα 15:12 Παραμένει το 0-0 με την συμπληρωση μισής ωρας στην Ιεράπετρα. Έχει ανοίξει το σκορ στα άλλα δύο παιχνίδια.

Ώρα 15:20 Πλησιάζουμε προς το τελευταίο πεντάλεπτο στις τρεις αναμετρήσεις. Πάντα έχουν το προβάθισμα Ιωνικός και Παναχαϊκή, ενώ ΟΦ Ιεράπετρας και Λεβαδειακός είναι στο 0-0.

Ώρα 15:23 Γκολ για τον ΟΦ Ιεράπετρας με έυστοχη εκτέλεση πεναλτι του Κούστα στο 40′. ΟΦ Ιεράπετρας – Λεβαδειακός 1-0

Ώρα 15:32 Ημίχρονο και στα τρία γήπεδα. Αποτελέσματα ημιχρόνου: ΟΦ Ιεράπετρας – Λεβαδειακός 1-0, Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας 1-0, Απόλλων Λάρισας – Ιωνικός 0-1.

Ωρα 13:39 Εφόσον αυτά τα αποτελέσματα ήταν τελικά, αξίζει να αναφερθεί ότι ο μεν Ιωνικός θα πήγαινε στο +6 από την Ξάνθη, ωστόσο ο ΑΟΞ θα ανέβαινε μια θέση στη βαθμολογία αφού ευνοείται στην ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό.

Ώρα 15:46 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην Πάτρα.

Ώρα 15:49 Σέντρα και σε Ιεράπετρα και Λάρισα.

Ωρα 15:55 Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπάρχει για την ώρα κάποια σπουδαία φάση στα τρία παιχνίδια

Ωρα 16:00 Στην Ιεράπετρα πιέζουν οι φιλοξενούμενοι που θα τα παίξουν όλα για όλα για να ανατρέψουν την κατάσταση

Ωρα 16:10 Μεγάκη ευκαιρία χάνει ο Ξανθιώτης Νίκος Σαμπανίδης που μπηκε πριν λιγο στο ματς για να ισοφαρίσει για την Δόξα Δράμας.

Ωρα 16:15 Γκολ στην Πάτρα με τον Κουσκουνά και πάλι. Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας 2-0

Ωρα 16:25 Λιγότερο από δέκα λεπτά από το τέλος πλέον, στην κόψη του ξυραφιού τα δυο ματς που ενδιαφέρουν πρωτίστως την Ξάνθη

Ωρα 16:29 Γκολ στην Ιεράπετρα για τους φιλοξενουμενους. Ο Μαρίνος σκορερ της ισοφάρισης στο 88ο λεπτό. ΟΦ Ιεράπετρας – Λεβαδειακός 1-1

Ωρα 16:32 Πέντε τα λεπτά των καθυστερησεων στην Ιεράπετρα, μολις ξεκινησαν.

Ωρα 16:33 Μειώνει η Δόξα Δράμας στην Πάτρα στις καθυστερήσεις. Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας 2-1

Ωρα 16:35 Καθυστερησεις σε όλα τα ματς, περιμένουμε τα τελικά.

Ωρα 16:37 Τέλος στην Λάρισα. Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Λάρισας – Ιωνικος 0-1 και στο +6 ο Ιωνικός από τον ΑΟΞ

Ωρα 16:38 Τελος στην Πάτρα. Τελικό αποτέλεσμα: Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας 2-1 και πλησιάζει εξάδα η ομάδα της Αχαϊας

Ωρα 16:39 Τέλος και στην Ιεράπετρα. Τελικό αποτέλεσμα: ΟΦ Ιεράπετρας – Λεβαδειακός 1-1 και στο +1 ο Λεβαδειακός από τον ΑΟΞ

Ετοιμο παρακάτω και το θέμα με τη συνοψη με τα αποτελέσματα, τους σκορερς όλων των αναμετρήσεων, την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική…