Γ’ Εθνική: Αγκαλιασμένοι αισιοδοξούν για το μέλλον της Ελπίδας Σαπών Φούντας και Τσορτανίδης

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την επανεκκίνηση της Γ΄ Εθνικής μετά από πέντε μήνες αδράνειας και στην Ελπίδα Σαπών δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στους αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Νίκος Φούντας και Παναγιώτης Τσορτανίδης μίλησαν στον «Παρατηρητή της Θράκης» και δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους για την επιστροφή στη δράση και στους αγωνιστικούς χώρους, τονίζοντας πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε η ομάδα των Σαπών να πετύχει τους στόχους της.

Για τον λόγο αυτόν άλλωστε η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε κινήσεις ενίσχυσης ώστε να θωρακίσει σε όλες τις θέσεις την ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου, προκαλώντας τον έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Νίκος Φούντας και Παναγιώτης Τσορτανίδης επιβεβαιώνουν με την αγκαλιά τους το πολύ καλό κλίμα στην ομάδα.

Ο αρχηγός της Ελπίδας Νίκος Φούντας στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία των προσθηκών που έγιναν. «Σίγουρα είναι περίεργο συναίσθημα που επιστρέψαμε αλλά αυτό θέλαμε και ανυπομονούμε να αρχίσουμε τους αγώνες» επισήμανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής, τονίζοντας πως το «όπλο» της Ελπίδας παραμένει το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια καθώς οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μπήκαν αμέσως στο κλίμα. «Γνωρίζουμε καλά πως η Ελπίδα εκπροσωπεί μία περιοχή και υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα οπότε θέλουμε να τους δώσουμε χαρά με τις νίκες» ανέφερε ο Φούντας.

«Το διάστημα αποχής ήταν μεγάλο ωστόσο πλέον είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι μαζί με τους συμπαίχτες μου» είπε με το ξεκίνημα της συζήτησης ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Σαπών Παναγιώτης Τσορτανίδης, ο οποίος φρόντισε όλο το προηγούμενο διάστημα να μην χάσει την επαφή του με το άθλημα. «Προσπαθούσα να κρατηθώ όσο μπορούσα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης αλλά δεν μπορεί τίποτα να συγκριθεί με το γήπεδο και την παρουσία μας εδώ» επισήμανε ο νεαρός αμυντικός των Σαπών συμπληρώνοντας πως στόχος είναι η παραμονή και με την προσθήκη των ποιοτικών ποδοσφαιριστών που έγιναν από την Ελπίδα παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως θα τους πετύχει και η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία.