Τα παρασκήνια της κλήρωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων

Στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης που ευγενικά πραγματοποιήθηκαν για αυτόν τον σκοπό, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η κλήρωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων.

Η διοργάνωση μετά την περσινή αναβολή, είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις αρχές του Ιουλίου στη Ροδόπη και εφόσον ως τότε έχουν αρθεί οι περιορισμοί ή μέρος αυτών όπως στο περσινό καλοκαίρι, εκτιμάται ότι θα αποτελέσει εκτός των άλλων και τουριστική ανάσα για την περιοχή μας.

Η κλήρωση μεταδόθηκε και σε live streaming δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να μάθουν απευθείας τους ομίλους, ενώ πολλές ανά την Ελλάδα είναι οι κοινοποιήσεις του σχετικού άρθρου του ThrakiSportS το βράδυ της Πέμπτης. Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής έχει αναλάβει ο Γιάννης Ίτσας, που ήταν ο προπονητής στην ομάδα του 2007 που είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος και είχε φτάσει στην 6η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που τότε είχε φιλοξενηθεί στην Γαλλία και η Ροδόπη είχε εκπροσωπήσει επάξια την χώρα.

Ο Ιστας ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής ευχήθηκε να κυλήσουν όλα ομαλά και να ανταμώσουν όλοι στη Ροδόπη το καλοκαίρι ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν τα λεγόμενα των Δημήτρη Πουλακίδα και Μιχάλη Ραγκούση αντιπροέδρου και μέλους της οργανωτικής επιτροπής αντίστοιχα, οι οποίοι και έκαναν την κλήρωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης βρέθηκε και ο Κίμωνας Λεχούδης, εκπροσωπώντας τον Δήμο Κομοτηνής και δείχνοντας ότι θα είναι κοντά στην προσπάθεια.