Super League: Εξαιρετικός ξανά ο Λοντίγκιν αλλά δεν αρκούσε, νίκη-ανάσα για ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 με ανατροπή στο «Γεντί Κουλέ» για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ με δυο πρώην παίκτες της Ξάνθης να έρχονται αντιμέτωποι στον αγώνα.

Ο ΠΑΣ έχει διασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία δεν κατέθεσε όμως τα όπλα. Ο ΟΦΗ από την άλλη θα παλέψει για την παραμονή.

Στο ματς οι Κρητικοί πίεσαν την ομάδα του Α. Γιαννίκη, ο Λόντιγκιν όμως έκανε απίθανες επεμβάσεις και είπε «όχι» σε τρεις συνεχόμενες απειλές των «ασπρόμαυρων».

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με τον Παμλίδη, αλλά τα γκολ των Σαρδινέρο (52′) και Σολίς (61′ με πέναλτι) έδωσαν στον ΟΦΗ το πρώτο του «τρίποντο» μετά τις 7 Ιανουαρίου και το 2-0 επί της Λαμίας (έκτοτε οι Κρήτες είχαν πάρει μόλις δύο βαθμούς σε δώδεκα αγώνες).

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Φάμπιο Στάρτζεον, που ξεκίνησε βασικός για έναν ακόμα αγωνα και αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο, είχε ελεύθερο ρόλο απόψε στην 11άδα του ΟΦΗ έκανε κάποιες επεμβάσεις και προσπάθησε να σκοράρει, αλλά δεν ήταν ο πρωταγωνιστής στο αποψινό ματς.