Γ’ Εθνική: Πέφτουν μια θέση Σάπες, Αμπελόκηποι και Εύοσμος λόγω της αποχώρησης Σιδηροχωρίου

Η αποχώρηση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εχει ως αποτέλεσμα και ανακατατάξεις την βαθμολογία.

Πλέον όλες οι ομάδες θα κερδίζουν το παιχνίδι με το Σιδηροχώρι με 3-0 άνευ αγώνα και αυτό προφανως θα συμβεί και με τον αναβληθέντα αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, που είχε δυο ματς λιγότερα αλλά πλέον μπορεί να λέει ότι έχει ένα και να υπολογίζει το εύκολο τρίποντο στο άλλο.

Το Παραλίμνιο είχε 3 βαθμούς μετά τα πρώτα δυο ματς και μετά είχε χτυπηθεί από κορονοϊό και είχαν αναβληθεί τα επόμενα δυο ματς του. Πλέον με το 3-0 επί των πρωταθλητών της ΕΠΣ Θράκης φτάνει τους έξι και ισοβαθμεί με τον Ηρακλή στην 6η θέση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι προσπερνά τις ομάδες που είχαν 4 βαθμούς και ήταν πάνω του, δηλαδή την ΑΕ Αμπελοκήπων, την Ελπίδα Σαπών και την ΑΕ Ευόσμου που ισοβαθμούν πλέον στην 8η θεση.

Αντίθετα, δεν αλλάζει κάτι για τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν από 3 βαθμους, καθώς έτσι κι αλλιώς στην μεγάλη ισοβαθμία τους ο Απόλλων Παραλιμνίου τυπικά λόγω λιγότερων ματς αλλά και γκολ αβερέιτζ ήταν πιο πάνω από Νέστο, ΑΕΔ, Σοχό και Άβατο που έχουν επίσης 3 βαθμούς. Ούτε φυσικά επηρεάζει την Αναγέννηση Θαλασσιάς που δεν είχε βαθμό και παραμένει στην ίδια θέση.

Πρακτικά απλά σκαρφανώνει 4 θέσεις το Παραλίμνιο και μοιραία πέφτουν από μία αυτές οι ομάδες. Μεγάλες χαμένες όμως, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, από την αποχώρηση των πρωταθλητών της ΕΠΣ Θράκης θα είναι οι τρεις ομάδες που πρόλαβε και αντιμετωπισε το Σιδηροχώρι (ΑΕΔ, Αβατο και Οφρύνιο), έστω και αν για καλή τους τύχη καμια δεν είχε βαθμολογικές απώλειες.

Η βαθμολογία πλέον στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής διαμορφώνεται ως εξής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ)
1. Ορφέας Ξάνθης 10 (9-3)
2. Αετός Οφρυνίου 10 (7-3)
3. Αλεξανδρούπολη FC 9 (4-2)
4. Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 9 (5-6)
5. Πανδραμαϊκός 9 (6-2)
6. Ηρακλής 6 (8-2)
7. Απόλλων Παραλιμνίου 6 (5-2)*
8. ΑΕ Αμπελοκήπων 4 (3-4)*
9. Ελπίδα Σαπών 4 (2-3)*
10. ΑΕ Ευόσμου 4 (3-5)*
11. Νέστος Χρυσούπολης 3 (3-3)*
12. ΑΕ Διδυμοτείχου 3 (5-5)
13. Εθνικός Σοχού 3 (4-5)
14. Άρης Αβάτου 3 (3-5)*
15. Αναγέννηση Θαλασσιάς 0 (0-8)
16. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (αποχώρησε από το πρωτάθλημα)
* Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο