Volley League: Αγκάλιασε τον τίτλο με Ανδρεάδη και Μιγιαήλοβιτς ο Ολυμπιακός με την νίκη στην Σύρο

ΦΩΤΟ: ANTONIS SOLARIS

Τεράστια και καθαρή εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Φοίνικα Σύρου με βασικούς τους Ανδρεάδη και Μιγαήλοβιτς.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καταιγιστικοί και πνευματικά έτοιμοι για το πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς φτάνοντας σε μια σχετικά εύκολη επικράτηση.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο μέχρι και το 14-16 του Ολυμπιακού, με τους “ερυθρόλευκους” να πατάνε το γκάζι και να κάνουν το 0-1 με 19-25.

Περίπου ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ με τις δύο ομάδες να είναι κοντά μέχρι τα μέσα του σετ, με τους φιλοξενούμενους, έχοντας σε καλή μέρα τόσο τον Μιγαήλοβιτς όσο και τον Φρομ, να καταφέρνουν να κάνουν το 0-2 με 18-25.

Το τρίτο σετ για τον Ολυμπιακό είχε τυπικό χαρακτήρα καθώς έχτισε από νωρίς μια καλή διαφορά, την οποία κράτησε μέχρι το τέλος, κάνοντας το 0-3 με 19-25, παίρνοντας ένα μεγάλο τρίποντο που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Για τον Φοίνικα Σύρου αγωνίστηκε ο Εβρίτης λίμπερο Δημήτρης Γκαράς με 50% υποδοχή και 20% άριστες, ο πρώην διαγώνιος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ιβάν Ραίτς, τελείωσε με 8 πόντους (7/25 επ., 1 άσσος) και ο πρώην πασαδόρος της ΑΕ Κομοτηνής, Θάνος Μαρούλης αγωνίστηκε βασικός σε όλη την αναμέτρηση έχοντας 1 πόντο (1 μπλοκ).

Τέλος, για τον Ολυμπιακό ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς είχε 12 πόντους (11/18 επ., 1 μπλοκ, 72% υπ. – 44% άριστες) ενώ ο Εβρίτης κεντρικός, Ανδρέας Ανδρεάδης 6 πόντους (6/7 επ.).