Ο Πολ Ίτσο για το εξαιρετικό κλίμα των παικτών, τα πέναλτι και το… φρέντο εσπρέσο!

Ο Αυτραλός γκολκίπερ του ΑΟΞ Πολ Ίτσο, απάντησε σε μερικές από τις ερωτήσεις των φίλων της ομάδας, στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των παικτών, τα συναισθηματά του πριν και μετά από ένα πέναλτι, την βοήθεια προσαρμογής του στην ομάδα από τους υπεύθυνους του συλλόγου, καθώς και τις συνήθειές του σε ένα καθημερινό 24ωρο.

Για το κλίμα της ομάδας ανέφερε: «Οι σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών ήταν από την αρχή εξαιρετικές. Όλοι μας ήρθαμε γρήγορα κοντά με στόχο να δημιουργήσουμε μια δεμένη ομάδα. Αυτό ήταν και εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς.»

Για το πως διαχειρίζεται ένα πέναλτι, τοποθετήθηκε: «Πριν το πέναλτι, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμος μπορώ, θέλω να ελέγχω τα συναισθήματά μου εκείνη τη στιγμή και να έχω τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοπεποίθεση. Θέλω να δίνω την εντύπωση ότι το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά μου, ενώ επίσης είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βοηθήσω πραγματικά την ομάδα. Άλλωστε, αυτός είναι ο ρόλος του τερματοφύλακα. Ως αναφορά τα συναισθήματά μου, εξαρτάται από την εξέλιξη του πέναλτι.»

Υπενθυμίζουμε πως ο Πολ Ίτσο είχε πιάσει το πέναλτι στο 90+5 κόντρα στα Τρίκαλα στα Πηγάδια, χαρίζοντας στην ομάδα του τους δύο βαθμούς.

Επιπλέον αναφέρθηκε συνολικά στην οργάνωση του συλλόγου: «Από τότε που ήρθα, ο Πρόεδρος, ο Αθλητικός Διευθυντής, ο Τεχνικός Διευθυντής, το προσωπικό της ΠΑΕ και γενικότερα όλοι με βοήθησαν πολύ. Φυσικά, το ίδιο έκαναν και για όλους τους νέους παίκτες. Το χτύσιμο μια καινούριας ομάδας ήταν ξεκάθαρα μια δύσκολη δουλειά, όμως πραγματικά όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και συνεχίζουν να αναβαθμίζουν την υποδομή της ομάδας.»

Τέλος, μετά από σχετική ερώτηση, σχολίασε εν τάχει τις συνήθειές του σε ένα καθημερινό 24ωρο: «Τα πρωινά μου αρέσει να πίνω φρέντο εσπρέσο σκέτο και στη συνέχεια να προγραμματίζω το μεσημεριανό μου. Στη συνέχεια, ετοιμάζομαι για την προπόνηση και μετά τις ασκήσεις ακολουθεί η αποθεραπεία. Μέχρι το τέλος της ημέρας φροντίζω να τρέφομαι σωστά και γενικά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου.»