Γ’ Εθνική: «Εφικτός ο στόχος της παραμονής» για τον «νέο» της Ελπίδας Σαπών Γρηγόρη Τοπάλι

Ο Γρηγόρης Τοπάλι υπήρξε η πρώτη προσθήκη της Ελπίδας Σαπών μόλις οριστικοποιήθηκε η επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής, προερχόμενος από τον Πανθρακικο.

Ο ίδιος δεν κρύβει την χαρά του για την επιστροφή στο γήπεδο και στους αγώνες ευχόμενος να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της Ελπίδας και την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

«Χαίρομαι που επιστρέφουμε στην δράση και που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ελπίζω να βοηθήσω. Σίγουρα ο στόχος είναι εφικτός και μπορούμε να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία καθώς η ομάδα δυνάμωσε ακόμα περισσότερο με τις προσθήκες που έγιναν. Είναι ιδιαίτερο πρωτάθλημα λόγω των συνθηκών οπότε πιστεύω πως όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο και μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στον Παρατηρητή της Θράκης.

«Τα παιδιά με υποδέχθηκαν όμορφα και το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια. Μαζί με τον προπονητή είμαστε μία οικογένεια οπότε όλα αυτά πρέπει να τα βγάλουμε στο γήπεδο» κατέληξε στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής της Ελπίδας.