Α2 Ανδρών: Επανέναρξη το Σάββατο! Το πρόγραμμα των θρακιωτών

Το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών επιστρέφει ξανά μετά από πολύμηνη αγωνιστική απουσία και πολλές τροποποιήσεις στη νόρμα της επανέναρξης -η οποία αρχικά είχε οριστεί να λάβει χώρα μέσω προπονήσεων αποκλειστικά- με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να ανακοινώνει προ ολίγου το πλήρες πρόγραμμα για την επερχόμενη αγωνιστική, που θα είναι η έκτη για το φετινό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κόροιβος Αμαλιάδας και ο ΑΟ Αγρινίου δεν θα κατέβουν, οπότε το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με 14 ομάδες από την 6η αγωνιστική και νέο πρόγραμμα.

Αρχικά η Ελευθερούπολη του ξανθιώτη Παναγιώτη Ερμείδη θα αντιμετωπίσει στις 17:00 τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια Δάφνη Δαφνίου – Φίλιππος Βέροιας, Μαρούσι – Ψυχικό, Τρίτων – ΑΣ Καρδίτσας και Αμύντας – Πανερυθραίκός.

Η Καβάλα θα αντιμετωπίσει το Παγκαράτι την Τρίτη 6 Απριλίου στις 17:00.

Ο Ολυμπιακός του ξανθιώτη φόργουορντ Βαλάντη Κουρτίδη και ο Οίακας Ναυπλίου του πρώην τεχνικού της ΑΕ Κομοτηνής Χάρη Κουκουριώτη δεν θα αγωνιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς κληρώθηκαν με Αγρίνιο και Κόροιβο αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής (Σάββατο 3/4):

16:00 Δάφνη Δαφνίου – Φίλιππος Βέροιας
17:00 Απόλλων Πάτρας – Ελευθερούπολη
17:00 Μαρούσι – Ψυχικό
17:00 Τρίτων – ΑΣ Καρδίτσα
18:00 Αμύντας – Πανερυθραϊκός
*Τρίτη 6/4 17:00 Καβάλα – Παγκράτι