Με Νικολόπουλο αλλά και Βασιλακόπουλο, Φασούλα η σύνθεση της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΕΟΚ

Στον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΟΚ, προχώρησε το Πρωτοδικείο, προκειμένου να τρέξουν τις διαδικασίες για τις επερχόμενες εκλογές στην Ομοσπονδία.

Στην σύνθεση της προσωρινής διοίκησης, βρίσκουμε τους δύο από τους τρεις υποψήφιους για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, Παναγιώτη Φασούλα και Άγγελο Παπανικολάου (εκτός έμεινε ο έτερος υποψήφιος, Βαγγέλης Λιόλιος), όσο και τον επί σειρά ετών πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη, αποτελούν πρόσωπα και από τις τρεις παρατάξεις, που θα κατέβουν στις επερχόμενες εκλογές, καθώς και μέλη της απερχόμενης διοίκησης. Ανάμεσα στα μέλη είναι και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος.

Αναλυτικά τα μέλη της προσωρινής διοίκησης: Γιώργος Βασιλακόπουλος (πρώην πρόεδρος ΕΟΚ), Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ), Αριστείδης Γολέμης, Παναγιώτης Τσαγκρώνης (πρώην γ. γραμματέας ΕΟΚ), Δημητρης Αγγελόπουλος, Σωτήρης Κολοσούσας, Κώστας Παρίσης, Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης, Αλεξόπουλος, Άγγελος Παπανικολάου, Νίκος Φιλίππου, Φάνης Χριστοδούλου, Μέμος Ιωάννου, Ευθύμης Ρεντζιάς, Σάββας Λόρτος, Νίκος Νικολόπουλος, Μπάμπης Μαρκάκης, Σπύρος Μπάκουλας, Σταύρος Δουβής, Χρήστος Μήλας, Κώστας Ασημακόπουλος,

Αναπληρωματικά μέλη: Μιχάλης Βακαλόπουλος, Ιωάννης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Ρόζης

Η νέα  διοίκηση αναλαμβάνει τα καθήκοντα της από την 1η Απριλίου, ενώ απομένει να συγκληθεί συνεδρίαση στην ΕΟΚ, ώστε να συγκροτηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.