Κύπελλο Ελλάδoς: Περιθώριο για κόσμο στον τελικό άφησε ο Γαβριηλίδης, Δευτέρα του Πάσχα τον θέλει ο Ολυμπιακός

«Αισθάνομαι πως κάτι μπορεί να γίνει. Εκείνη ημερομηνία 22/5 είναι παρήγορο πως μπορεί κάτι να ανοίξει. Ίσως αφήσουν λίγο κόσμο να έχουμε στον τελικό».

Αυτό απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ Μάνος Γαβριηλίδης σε ερώτημα που δέχτηκε για το ενδεχόμενο ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί με κόσμο.

Την ίδια ώρα πάντως η ΠΑΕ Ολυμπιακός έθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης θέμα αλλαγής της ημερομηνίας του – και ενώ ακόμα δεν έχουν διεξαχθεί οι πρώτοι ημιτελικοί, βάζοντας έναν ακόμα πονοκέφαλο στον Μάνο Γαβριηλίδη, τον οποίο ειχε στοχοποιήσει κατά την περίοδο των κληρώσεων.

Συγκεκριμένα, ένα από τα ζητήματα που τέθηκαν επί τάπητος στο Δ.Σ. της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, αφορούσε και την πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, να διεξαχθεί πιο νωρίς ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα αντί για τις 22 Μαΐου (ως τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2020/21) να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου 2021, πριν από τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, που είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 05-06 Μαΐου.

Όπως ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σημαντικό να υπάρχει μία επιπλέον εβδομάδα ξεκούρασης για τις ομάδες και δη όσες θα συμμετάσχουν στα καλοκαιρινά προκριματικά των Κυπέλλων Ευρώπης κι ως εκ τούτου θα ήταν προτιμότερο να ολοκληρωθεί η σεζόν στις 16 Μαΐου με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, εφόσον έχει τελειώσει νωρίτερα και το Κύπελλο.

Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα) επιφυλάχθηκαν για να απαντήσουν, καθώς όπως τόνισαν πρέπει πρώτα να ενημερώσουν σχετικά τα ποδοσφαιρικά τμήματά τους.

Τον τελευταίο λόγο σε κάθε περίπτωση τον έχει η ΕΠΟ. Οι αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου έχουν οριστεί για το διήμερο 28-29 Απριλίου. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν την άλλη εβδομάδα.