Η ανάλυση του Ελλάδα – Γεωργία από τον διεθνή γεωργιανό στράικερ του ΑΟΞ Μπέκα Μικελτάντζε

Ο Γεωργιανός Μπέκα Μικελτάτζε υπήρξε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης, με σκοπό να λύσει τον γόρδιο δεσμό στην επίθεση της θρακιώτικης ομάδας.

Μάλιστα το περασμένο Σάββατο άνοιξε λογαριασμό με το γκολ που πέτυχε στο ματς με τον Εργοτέλη, που έκρινε τελικά και τους τρεις βαθμούς υπέρ της ομάδας της Ξάνθης.

Δεδομένης της καταγωγής του αλλά και του γεγονότος ότι έχει ήδη χριστεί διεθνής με την Εθνική Γεωργίας, κλήθηκε να μιλήσει στην ΕΡΤ3 και για το παιχνιδι της Ελλάδας με την δική του Εθνική και κλήθηκε να κάνει μια μίνι ανάλυση της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ανεφερε:

«Η Γεωργία θα παίξει επιθετικά, δεν θα κλειστεί πίσω. Στο παιχνιδι με την Σουηδία θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ (σ.σ. οι δηλώσεις έγιναν πριν το Γεωργία-Ισπανία όπου η ήττα ήρθε στις καθυστερήσεις). Πιστεύω ότι θα γίνει πολύ καλός αγώνας. Θα δω το παιχνίδι από την τηλεόραση. Μπορεί να ζω και να παίζω με τα χρώματα της Ξάνθης στην Ελλάδα, αλλά θα υποστηρίζω τη χώρα μου».

Τελος, σε σχέση με τον ΑΟΞ ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι μόνο η 1η θέση, ούτε η 2η ούτε οτιδήποτε άλλο. «Θα τα δώσουμε όλα για να πιασουμε κορυφή», ανέφερε χαρακτηριστικά.