Γ’ Εθνική: Κινείται για τον Δημήτρη Παπάζογλου η Αλεξανδρούπολη FC

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς με την Εθνική Νέων αμυντικού Δημήτρη Παπάζογλου έχει εκδηλώσει η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Όλα δείχνουν ότι το deal έχει πιθανότατα ήδη επιτευχθεί και αν δεν δινόταν νέα αναβολή δύο εβδομάδων στην μεταγραφική περίοδο από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, πιθανότατα να είχε ήδη ανακοινωθεί.

Το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα ξεκινήσει και κατά συνέπεια ο Ιπποκράτης, στον οποίο αγωνίζεται τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ο Παπάζογλου, διευκολύνεται στο να παραχωρήσει τον παίκτη που και αυτός προφανώς επιθυμεί να βρεθεί και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς στο τοπικό ποδόσφαιρο δεν επιτρέπονται καν οι προπονήσεις.

Ο Παπάζογλου γεννήθηκε στις 16/9/1999, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στην συνέχεια για μια εξαετία βρέθηκε στον ΑΟ Καππαδόκων μετά για μια πενταετία στις ακαδημίες της Ξάνθης. Ακολούθησαν οι περιπέτειες στην Κροατική Νόβιγκραντ και στον Αιγινιακό πριν έρθει στον Ιπποκράτη, ενώ μετρά 25 συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές Ομάδες.