Το δηκτικό σχόλιο Δεληκώστα για τις εκλογές της ΕΙΟ και την Μπεκατώρου

Με ένα σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου Αντώνη Καρπετόπουλου, ο εβρίτης προπονητής βόλεϊ Κώστας Δεληκώστας πήρε θέση για τις εκλογές της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Το σχόλιο του δημοσιογράφου, το οποίο αναδημοσίευσε ο Εβρίτης προπονητής, Κώστας Δεληκώστας, αφορά την επανεκλογή της ίδιας διοίκησης στην ΕΙΟ, της οποίας ήταν μέλος ο κατηγορούμενος για την κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Υπενθυμίζεται ότι μέλος της διοίκησης αυτής είναι και ένας συντοπίτης του Δεληκώστα, ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου. Το σχόλιο Καρπετόπουλου που αναπαρήχθη από τον Δεληκώστα έχει ως εξής:

“Οι ψηφοφόροι της συγκεκριμένης ομοσπονδίας, επί της ουσίας, δικαίωσαν τον κατηγορούμενο – το έκαναν όχι στα πλαίσια του τεκμηρίου της αθωότητας, αλλά απαιτώντας τη σιωπή της αθλήτριας. Έδειξαν να στέκονται δίπλα στον κατηγορούμενο (και το συμβούλιό του).Όλα αυτά κάνουν απολύτως κατανοητό γιατί οι Μπεκατώρου δεν μιλάνε. Δεν φταίει ότι δεν τις ακούμε. Φταίει ότι ευχαρίστως θα ψηφίζαμε ακόμα και νόμους που να τους απαγορεύουν να ανοίξουν το στόμα τους. Το πρόβλημα δεν είναι και δεν ήταν ποτέ η σιωπή της Σοφίας. Είναι πάντα Η ΣΙΩΠΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ. Η σιωπή ενός μεγάλου πλήθους που δεν σέβεται το θύμα. Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ…