Super League: Δανεικός σε ομάδα της Football League o Νάσης Στοΐνοβιτς

Στην ομάδα της Τρίγλιας στην Football League ώστε να πάρει παιχνίδια θα αγωνίζεται ως δανεικός από την Λάρισα ο Νασης Στοΐνοβιτς.

Ο 18χρονος μέσος φέτος αγωνίστηκε με την ΑΕΛ σε ένα ματς κυπέλλου με τους Θεσσαλούς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θα δώθηκε στους Χαλκιδικιώτες προκείμενου να πάρει παιχνίδια.

H ανακοίνωση της Τρίγλιας: Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στην ομάδα μας του μέσου Θανάση Στοΐνοβιτς, με τη μορφή δανεισμού από την Π. Α. Ε. Α. Ε Λάρισας 1964, μέχρι το τέλος του ερχόμενου Ιουνίου.

Ο Θανάσης γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2003 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού. Το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ 14 και Κ 15 του Δικεφάλου, ενώ το αντίστοιχο του 2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Δόξα Γρατινής, για την περίοδο 2018-19.Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γερμανία και στην Κ 17 της Νυρεμβέργης.

Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Κ 19 της Λάρισας, ενώ τον Ιανουάριο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Σερβίας. Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες. Η Διοίκηση της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την αντίστοιχη της Π. Α. Ε. Α. Ε. Λ. 1964 για τον δανεισμό του Θανάση Στοΐνοβιτς.