Super League 2: Οι πέντε αγώνες ΑΟΞ, Λεβαδειακού και Ιωνικού μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας

Ακόμα μια θέση κέρδισε στην βαθμολογία η Ξάνθη μετά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής όπου είχαμε τρία ντέρμπι ανάμεσα στις έξι πρώτες ομάδες του πρωταθλήματιος.

Ο ΑΟΞ ξεπέρασε πλέον τον Εργοτέλη και κυνηγά τον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό που επίσης προχώρησαν με νίκες και βρίσκονται έναν και τέσσερις βαθμούς πάνω από τους Θρακιώτες, αλλά έχουν να παίξουν και μεταξύ τους στην συνέχεια.

Οπως μετά από κάθε αγωνιστική και καθως πλησιάζουμε στο τέλος, το ThrakiSportS παρουσιάζει το πρόγραμμα των διεκδικητών της ανόδου μέχρι και το τελος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, σε πέντε αγωνιστικές από τώρα.

Υπενθυμίζεται ότι στα πλέι οφ θα ξαναπαίξουν οι ομάδες της πρώτης εξαδας από ένα παιχνίδι μεταξυ τους, αφού θα διεξαχθεί ένας γύρος συνολικά πέντε αγωνιστικών. Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα των πρώτων πέντε της βαθμολογίας:

ΙΩΝΙΚΟΣ (34 βαθμοί): Απόλλων Λάρισας (εκτός), ΑΕ Καραϊσκάκης (εκτός), Δόξα Δράμας (εντός), Λεβαδειακός (εκτός), Χανιά (εντός)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (31 βαθμοί): ΟΦ Ιεράπετρας (εκτός), Παναχαϊκή (εντός), Απόλλων Λάρισας (εκτός), Ιωνικός (εντός), Δόξα Δράμας (εκτός)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (30 βαθμοί): ΑΕ Καραϊσκάκης (εντός), Τρίκαλα (εκτός), Διαγόρας (εντός), ΟΦ Ιεράπετρας (εκτός), Παναχαϊκή (εντός)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (28 βαθμοί): Τρίκαλα (εντός), Διαγόρας (εκτός), ΟΦ Ιεράπετρας (εντός), Παναχαϊκή (εκτός), Απόλλων Λάρισας (εκτός)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (26 βαθμοί): Χανιά (εκτός), Εργοτέλης (εντός), Ξάνθη (εκτός), Τρίκαλα (εντός), ΑΕ Καραϊσκάκης (εκτός)