Σφοδρή επίθεση της ΠΑΕ Ξάνθη στον Σκάι του Γιάννη Αλαφούζου

Ανακοίνωση σε αρκετά σκληρή γλώσσα για τα δεδομένα της νές διοίκησης εκδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, με ευθεία επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι του Γιάννη Αλαφούζου.

Κάνει λόγο για «κατά παραγγελία ρεπορτάζ» που μεταδόθηκε στο αθλητικό δελτίο του σταθμού και είχε ως αντικείμενο τα διαιτητικά λάθη που πραγματοποιούνται με τη μη χρήση VAR στην SL2.

Σύμφωνα με τους Ξανθιώτες το ρεπορτάζ εμφάνιζε ως ιδιαίτερα ευνοημένη την ομάδα του ΑΟΞ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε το Αθλητικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, με θέμα τα διαιτητικά λάθη που πραγματοποιούνται με τη μη χρήση VAR στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Στο συγκεκριμένο «κατά παραγγελία ρεπορτάζ», ιδιαίτερη μνεία πραγματοποιείται στην ομάδα μας με αναφορές πως χαίρει της εύνοιας των διαιτητών, καθώς στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη οι αποφάσεις τους καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Παρότι είδαμε επανειλημμένως το εν λόγω ρεπορτάζ, δεν κατέστη δυνατόν να βρούμε το στιγμιότυπο με το ακυρωθέν τέρμα που σημείωσε η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο καθώς επίσης και το εγκληματικό μαρκάρισμα στον ποδοσφαιριστή μας Joshua Brillante που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει τραυματίας από τον αγώνα φέροντας ως σουβενίρ 7 ράμματα στον μηρό, σε μία φάση που ο διαιτητής δεν υπέδειξε ούτε καν φάουλ!

Το «κατά παραγγελία ρεπορτάζ», όλως τυχαίως ολοκληρώθηκε με αναφορά στον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρο Ζαγοράκη αλλά και στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και συγκεκριμένα στον κ. Mark Klattenberg.

Κύριοι παραγγελιοδότες, ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ήταν, είναι και θα παραμείνει μεγάλη ομάδα για να αποτελέσει παιχνίδι!

Τέλος, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις σας. Σας παραθέτουμε λοιπόν, το ακυρωθέν τέρμα της ομάδας μας που μπορείτε να δείτε στον παρακάτω βίντεο και να το προσθέσετε στο ρεπορτάζ σας.