Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εξελέγη η ιδρύτρια του Κότινου Αλεξανδρούπολης

Μέλος της τρομελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής στις αρχαιρεσίες της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία εξελέγη η Έλσα Ταχαή, αντιπρόεδρος του Κότινου Αλεξανδρούπολης.

Ξεκινώντας  το 2010 ως πρώην  αρτιμελής  αθλήτρια  κολύμβησης και νυν αθλήτρια  κολύμβησης  με αναπηρία πήρε την απόφαση  δημιουργίας του πρώτου αθλητικού συλλόγου με αναπηρία στη Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο με την ονομασία Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Κότινος.

«Απο την πρώτη  στιγμή ο σύλλογος αυτός αγκάλιασε  και στέγασε τα άτομα με κινητική  και νοητική αναπηρία με την στήριξη  του κατάλληλου  και παράλληλα επαγγελματικού ανθρώπινου  δυναμικού. Μέσα σε 10 χρόνια, το αρχικό όνειρο έγινε πραγματικότητα και πλέον ο Κότινος πρωταγωνιστεί με τις αθλήτριες και τους αθλητές του, στα πανελλήνια πρωταθλήματα των περισσότερων παραολυμπιακών αθλημάτων», επισήμανε η ίδια.

Η δεκαετής και πλέον ενασχόλησή της στο χώρο του αθλητισμού των Ατόμων με Αναπηρίες, τόσο σαν αθλήτρια, όσο και σαν διοικητικός παράγοντας, την οδήγησε στην απόφαση να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία των αρχαιρεσιών της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία  (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), ως υποψήφια για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Η Έλσα Ταχαή, ιδρυτικό μέλος, 1η Πρόεδρος και σημερινή  Αντιπρόεδρος στο ΔΣ του Κότινου έλαβε 21 ψήφους και εξελέγη μέλος της 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ο Ιωάννης Αντωνίου έλαβε 32 σταυρούς και ο Παναγιώτης Αλεπουδέας 27. Οι τρεις τους συγκροτούν τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή ενώ αναπληρωματικό μέλος με 6 ψήφους θα είναι ο Γιάννης Μπάρμπας του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής, σύλλογος που κατέβασε και δυο υποψηφίους για το ΔΣ αλλά όπως κατέγραψε το ThrakiSportS, δεν κατάφεραν να πετύχουν την εκλογή τους.