Το ευχαριστώ του Κεμανετζή και τα σχόλια αναγνώρισης προς το πρόσωπο του

Λίγες ώρες μετά την εκλογή του στο ΔΣ της ΕΟΠΕ με την παράταξη του Γεώργιου Καραμπέτσου, ο Ειρήναρχος Κεμανετζής έστειλε τα δικά του ευχαριστώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εβρίτης παράγοντας ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό, “σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα και τα «γεμάτα» με θετική ενέργεια σχόλιά σας!!!”.

Τα σχόλια φυσικά κάτω από τις αναρτήσεις του ήταν ποικίλα και από σημαντικά διοικητικά και αθλητικά πρόσωπα της αθλητικής κοινότητας της Θράκης και της Ελλάδας.

Ανάμεσα σε αυτούς που ευχήθηκαν στον Προέδρο της ΕΣΠΕΘΡ ήταν ο Θανάσης Κασαμπαλής, ο Κώστας Χαριτωνίδης, πατέρας του Γιάννη Χαριτωνίδη και μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού βόλεϊ, ο Προέδρος του ΑΟ Ορεστιάδας, Παντελής Δραχτίδης, ο γνωστός προπονητής του βόλεϊ, Νίκος Νεόφυτος, ο προπονητής του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Τσουλκανάκης, ο προπονητής των Αμαζόνων Μαϊστρου, Μάκης Δημητριάδης, ο Εβρίτης παλαίμαχος αθλητής και νυν προπονητής, Κώστας Ναλμπάντης, ο παλαίμαχος αθλητής του ΑΟ Ορεστιάδας, Στέλιος Κεμανετζής.

Τέλος και τα δύο σωματεία γυναικών της Αλεξανδρούπολης εξέδωσαν ανακοίνωση συγχαρητήριών για την εκλογή του.

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης ανέφερε, “συγχαρητήρια πρόεδρε.. Ένας εκπληκτικός κύκλος κλείνει με την πλέον τιμητική θέση. Ένας υπέροχος άνθρωπος που δίκαια βρίσκεται στην θέση αυτή. Συγχαρητήρια και παλι και καλή δύναμη στο έργο σου. Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης θα είναι δίπλα σου σε ότι χρειαστείς.”

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης έγραψε, “συγχαρητήρια πρόεδρε! Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δυναμική και παραγωγική η θητεία σου στο ΔΣ της ΕΟΠΕ και ότι θα εκπροσωπήσεις με τον καλύτερο τρόπο την περιφέρειά μας!”